Gomorron!!!

Precis kommit ur dushen, har hunnit lacka mina naglar där emellan oxå iofs å nu sitter jag här och väntar på att Dessi ska vakna!!

Gårdagen va planerad med 3 rätters och bara mys här hemma, men tyvärr finns det jävla svin som inte gör annt än att ställa till det för andra människor! Istället för mys blev det en helkväll hos mickes mamma, han stannade där inatt.. Tråkigt för oss när jag ska va borta en vecka, men att sova där inatt är det minsta ett barn kan göra när något sådant hänt ens förälder! Så inget mys här, men skönt å kunna visa för nära å kära att man bryr sig!

Nu ska jag gå och börja göra mig iordning och packa det sista, sen tänkte jag gå en promenad med min fyrbente älskling innan vi drar!!!

Blir nog dåligt med uppdateringar dom närmaste dagarna, men ni är ju vana ;)

 Ha en underbar helg!!!

Puss

Jag å Ronja!

image114



Orginal VS Kopia


image113



Inte ens Ronja har så svart hår som jag, som någon så fint utryckte sig!


Imorgon är det dags!

Då drar vi, först mot kinnekulle, där blir det tältning en natt, och på lördagen träff med STCS!

På eftermiddagen bär det av emot falkenberg, övernattning hos Mia och utgång på kvällen med slingangänget typ :D

På söndag bär det av till mamma där vi antagligen stannar tills onsdag, ska träffa pappa, åka till ullared, hälsa på Eva osv.. Det ska bli skitroligt faktiskt!!

Men nu borde jag börja packa...Skulle varit klart nu va min tanke :D

Idag har jag färgat håret igen.. Gjorde slingor förra måndagen, men jag blev inte riktigt nöjd, tyckte utväxten synts lika mycket som innan på sina ställen men tydligen va det för man gjorde med folie..

Så i måndags bestämde jag mig för att göra håret brunt, tonade det i ngn hasslenötsbrun som blerv gandska bra, men jag ville ha det mindre åt det röda hållet så jag köpte en färg som hette brun.

Resultatet kan ni se här:
'
image113

Är det brunt?

NEJ FÖR DET ÄR KOLSVART!



Aja, nu ska jag packa!! Pusshej

Heeeej :)

Jag vet, jag är sämst på att blogga!
Men eftersom några av er fortsätter läsa  så känns det ändå lite kul att skriva en rad!

Helgen va kanon, grillingen va bättre än bäst, bara nöjda miner så jag å Fezz lyckades bra med maten, även om vi kanske råkade laga lite mer än vad som behövdes :D
Vin å cider heka kvällen gjorde allting perfekt!

Lördagen blev det lite shopping å grejjer,bara lugn å ro på kvällen!

Söndagen va det hundkurs hela dagen, går så jäkla bra, skitroligt verkligen, tur jag har världens duktigaste pojkar!!

Morsdag-grillning hos mickes mamma på kvällen, sen fick bilen sig en ordentlig tvätt!

Nu ska jag å Fezzi ge oss ut å träna med Bamse lite, så mer hinner jag inte skriva idag!!
Pusshej

Grilldax :D

Ikväll ska det grillas hemma hos Fezzi, snart ska vi bege oss iväg för att inhandla allt, sen blir det vin och matlagning hela dagen!! Ska bli sjukt roligt!!

Veckan har varit fullt upp, i måndage åkte mina extensions, nu är det ett nytt projekt på G med mitt hår!
Tisdags va Fezzi här, då chillad vi mest hela dagen! En glas i lomma på kvällen blev det dock!
I onsdags va det dags att fixa hennes hår, sen fblev det en tur till åstorp med Wina och Robban, På kvällen va det dags för hundkurs, Micke å Bamse är bäst, jag är så jävla stolt över mina killar alltså!!!!!!! <3<3<3

Igår va det återbesök hos handkirurgen, såret såg fint ut, tyvärr är det en tråd kvar inne i handen, såret är lite hårt och så men ska få lite hjälp för att det ska bli bättre. Sen får vi se framåt vad som kommer  hända med min hand :(

Nu ska jag göra mig klar inför en underbar dag!!

Puss

Gokväll!

:Hemma igen efter en kväll i lödde..

Dagen har varit bra, ganska lugn å skön. Micke kom hem idag, hade fixat lite god lunch till oss, blev frsk pasta med pesto, parmesan, ruccola, soltorkade tomater och lufttorkad skinka till dit.. Lite champinjoner till moi oxå!  Unnade mig faktiskt ett glas vin till denna skapelse fast det va mitt på dagen, som Wina då fint uttryckte det "Du har gått hemma för länge när du börjar dricka vin mitt på dagen"


image112

Nu blir det snart sängen!!
Natti natti kära vänner!


Heeej :)

Nu jäklar ska här bloggas :D
Skärpning på mig!

Börjar med lite uppdatering av vad som hänt dom senaste dagarna, i fredags kom papps syster, och Tros-Leo ner :D
Förfest hos Dessi, sen utgång i malmö medans pappa fick va hundvakt, riktigt ball faktiskt!!!! Dagen efter mådde vi alla som vi förtjänade, vissa bättre än andra :D Iaf så lyckades jag dra med pappa och micke till IKEA döe att shoppa lite till balkongen, blev gardiner och en vajjer att hänga dom på.. Vilket jobb... För dom som medverkade alltså :D Men så fint det blev, hr ven lyckats skaffa lite blommor som snart levt i en vecka.. Ganska bra, lite längre än jag trodde att dom skulle klara..

På lördagkvällen blev det hbg med dessi, inte speciellt roligt, inget kul å titta på bara en massa flängande runt...

Hundkursen på söndagen blev inställd vilket gav oss massa oplanerad ledig tid, något som är ganska välkommet ibland, dagen spenderades iaf i mickes föräldrars trädgård, blev en storstädning av bilen, solarplexius, hundbur å allt annat! Riktigt skönt faktiskt å bara va ute hela dagen i lugn å ro!!

Veckan har varit ganska lugn, i månadags va det storhandling å blomsterplantering, bad med Bamse på kvällen, tisdagen körde micke till norrland så jag å Dessi har haft 2 heldagar nu fyllda med äventyr! Igår blev det en fika med Favvo Linda på OBS :D

Idag kommer mitt hjärta hem, förhoppnigsvis kanske han blir hemma imorgon oxå, vem vet?? Ingen, för så är det med honom :D

Ska snart hoppa in i dushen tänkte jag så man luktar gott iaf tills han kommer :D Ska bli riktigt skönt å få städat här hemma, tyvrr klarar jag ju inte allt själv än, min hand är inte så bra, har aldrig haft så ont i den innan som jag har nu :( Men ska tillbaka nästa vecka så dom får kolla på den och förhoppnigsvis komma på en lösning till vad som ska hända nu!!

Hoppas ni har en fin dag i solen :D
Puss 

Ni försvinner :(

Vilket jag kan förstå! Eftersom jag har lite svårt att skriva med min hand så blir det inte mångai nlägg här just nu, å alla mina läsare försvinner :(

Ska försöka plita ihop ett längre inlägg senare idag!

Puss

Mobilblogg

Tänkte bara undersöka om detta funkar, och framför allt om jag fattar! Vem vet, kanske blir en liveblogg från festen ikväll:) Puss på er

Fröken fiskfjäll!

Såhär fräsh blir man om man har handen i ett paket i två veckor. Jag ser ut som en fisk :/
Jag smörjer å smörjer, men inte fan hjälper det!
image110

Fan fan fan!

Jag orkar inte!

Micke städade hela våran lägenhet igår, jag lovade att fixa det sista men jag orkar inte. Jag vill inte. Jag har ingen jävla lust alls att ta itu med alla smutsiga kläder överallt som måste sorteras! Jag borde även raka benen och smörja in dom med lite sommarsalva :D Och givetvis börja förbereda mig inför kvällen. MEN JAG HAR INGEN JÄVLA LUST TILL NÅGONTING! Jag vill ha en redbull, det är vad jag vill. Så jag får lite energi och iaf orkar göra en av dom här sakerna.

Micke, it´s up to you! Vill du ha ludna ben bredvid dig inatt, eller vill du ha ett tvättfritt sovrum?


image109


Såhär liten och söt vill jag va nu, då behövde man fan varken städa eller raka benen eller supa sig full en fredagkväll!

Lägg även märke till min syrras tänder, Tjenamoss kalle kanin :D

WOHHAAAHAHAHAHHAHA

Fredag!!!!

Wihhooo, äntligen!
Solen skiner, jag är pigg(??) och vaken och på bästa humöret!

Idag kommer syster, Leo och papps ner, pappa ska passa bamse så vi ungdomar ska kunna roa oss ikväll, det snackades något om så ska det låta med Bamse :D

Jag har massor att göra, städa sovrummet, torka lite i badrummet osv.. Så jag antar att jag borde gå och göra det nu!!

Just det, den stora händelsen idag är ju att Micke ska med ut, för andra gången på typ 5 år ska vi ut tillsammans :D

hehe

Pusshaj

Wihoo!

Nu är dom borta :D Det gick väll inte så jäkla bra, gjorde vansinnigt ont, glömde att andas under tiden så det slutade liggandes på en brist med allt snurrandes runt mig :D Tur jag hade min Fezzi med mig som moraliskt stöd :D

Nu är det hundkurs som gäller, kanske blir en sväng in här ikväll ;)

image108

Såhär ser det ut nu, kom lite blod innan men det är nog ingen fara, nu börjar projekt massera å smörja in så man får en mjuk å fin hand igen!!

Puss

Extensions!

Nu har jag något på G ;)

Ni som vill ha hår, bara hör av er på msn eller något så fixar jag till mycket bra pris!
[email protected]


Puss

Känsliga varnas :D

Här är handen!
På onsdag åker stygnen, wihooo!!

image107

Okej, nu kör vi!

Jag har blivit sjukt dålig på detta, men jag antar att jag kan skylla på min hand, lite segt att inte kunna använda båda när man surfar!

Hemma igen sen i fredsags natt, eller jag har typ tillbringat några timmar hemma med att sova iaf ;)

I fredags va vi upp i stallet och tittade på hästarna, skitroligt att se att så mycket förändras på  bara några år!
Efter det blev det fika och hejdå hos papps innan vi begav oss emot falkenberg och Mia som skulle bjuda på middag!
Stannade där några timmar, snackade lite skit och blev bjuden på supergod Lasange!! Tack så mycket vännen!!!!!

På kvällen begav vi oss emot helsingborg där vi mötte upp Fezz, Robban och några till... Där va det rejs för hela slanten, va inte hemma förräns halv 3 på natten, så givetvis sov vi ju bot halva lördagen oxå!

På lördagen stack jag och Fezz in på Street Cars Fest i malmö och kollade, va väll inte sådär super kul men det funkade! Sen tog vi en fika med Micke och Robban och hundarna!  På kvällen va dom på fest i Lund, så jag och Dessi passade på att bara chilla och umgås, lagade mat tillsammans och sen drog vi upp till HBG med Lavett och Wina! Och det som händer efter det, tro det eller ej är fanimej en sensation! Micke va på krogen! Helt fucking Amazing!!!! Fast när vi sen hämtade han så förstod vi varför, han va så satans full att han antagligen inte hade fattat vart han va :D

Efter några timmar sömn så stressade jag upp för att förbereda mig inför en dag på Sturup Raceway, STCC för hela slanten, insåg ju ganska snart att stressen va helt i onödan eftersom vissa andra va helt värdelösa på att stressa :D Men en heldag där ute, som avslutdes med middag i Lomma och lite rejs på kvällen! Tack Wina för en kanondag :)

Nu har jag redan skrivit mer än någon kommer palla läsa, så därför kan jag skriva lite till senare idag :D Nu ska jag skärpa mig med bloggen!!

Puss

RSS 2.0