Jag har inte tid!

Så jävla bizzy hela tiden att jag snart avlider.

Love in my life!

img_6807 (MMS)

Love in my life!


Trött på människor som bara tar!

Energitjuvar finns det gott om, folk som bara tar och tar, särskilt utav folk som dom vet alltid ger.
Hur kan man med?
Skäms man inte?

Tyvärr tror jag inte det.





Idag är det iaf fredag, imorogn bitti kommer Mamms!!!
Idag ska jag bara njuta av min make och ta det lugnt i soffan, kanske förbereda lite inför morgondagens middag med mamma, svärmor + man!!!


Livet är underbart!

Tror ni jag kände mig tvungen att ringa?

img_6807 (MMS)

Tror ni jag kände mig tvungen att ringa?


Söndag!

img_6807 (MMS)

Solglasögon, min nya fina sjal, ljusa jeans och converse! Idag år det vår på riktigt! Nu åker vi till svärmor, ska shoppa blommor och annat bra å ha!!! Ha en undebar dag i solen! Puss


Bakning pågår!!

img_6807 (MMS)

Bakning pågår!!


Världens bästa Man!

Min Micke är den bästaste man kan tänka sig.

Gud vad jag älskar han!!

Bästa helgen...

5d6fde770d65aa276ef142677c1b0742.png

Bästa helgen på länge!! Imorgon blir det jobb. Hoppas ni har det bra! Puss


Det här...

0-24bc370ace45fe58fcec2d92fde71f7e.png

Det här har jag längtat efter!!!


Sömnbrist!

Det värsta med att sluta röka är nog att man sover så dåligt, eller om det beror på alla mediciner jag får suga i mig nu det vet jag ju iofs inte.

Vaknade runt 7 imorse, låg kvar i sängen i nästan 2 timmar för att försöka somna om då jag vaknat sjukt många gånger inatt och hostat...

Skittråkigt att va hemma, hade velat jobba så man kunde va med på After Worken ikväll ;)

Va ju hos läkaren igår, vilken katastrof säger jag bara.. Bytade vårdcentral från Arlöv till Södra Sandby eftersom vi bor här nu, hamnar hos en doktor som är allt annat än vad jag önskar...
Hon va ju snäll å söt, men hon fattade inte ett ord av vad jag sa, och jag fattade inte mycket av vad hon sa heller.
Men men, hon gjorde en bra undersökning iaf.. Tror jag.. Tyvärr kändes det hela lite som en informationsfilm i en SFI klass... Men jag får ju ge det en chans iaf!

På kvällen åkte jag och svärmor in och kollade på lilla Edvin, vilken fin bebis!!!
Skönt att träffa Henrik och Angelica oxå och se att dom mådde bra!

Nu ska jag äta lite frukost, sen va ute en stund i trädgården med min hund, frisk luft gör en gott!

Nu är det vår!

4c57d7b8daba475859516063740b7b2b.png

 

Och jag fick hem mina skor jag beställt.

 

Orginellt va?

Snart hänger jag väll på Armians oxå...

 

GODE GUD STOPPA MIG!

 


En kompis...

0-5ff9258264a2df943374f9b070c7513a.png

En kompis till! Tack för den :(


Om att sluta röka.

Att sluta röka är nog en av dom värsta sakerna jag gett mig in på.

Att prata i telefon utan att röka är totalt meningslöst.
Att äta god middag utan att kunna röka efteråt är oxå totalt meningslöst.
Att sitta på en uteservering med en öl i handen vill jag inte ens tänka på utan en cigg.

Jag hade två kumpaner med i mitt projekt.
Sandra och Micke.
Den ena sämre än den andra.
Sandra bangade efter en halv dag, och Micke smygrökte och trodde att jag inte skulle märka något.

Igår va det nära att bli FAIL på mig med, men jag stod ut, och idag känns det mycket bättre, jag är så jävla bra jämfört med Sandra och Micke, och bara den känslan gör att det är värt att kämpa lite till!

Dock kretsar hela mitt liv just nu åt att inte röka, idag är det inte så mycket för att jag har behovet utan mer för att jag tycker det är gott.

Jag hade en bra diskussion igår med en mycket klok man, han sa det mer som att det är jag som ska styra över nikotionet och inte nikotinet som ska styra när jag vill ha det.

Nu ska jag sminka mig, sen blir det vårdcentralen för att få lite mer cortison i mina luftrör!

Och så kommer jag att tänka, jag kommer att röka igen, en cigg när jag känner för det, men jag kommer försöka stå emot tanken att : NU MÅSTE JAG HA EN CIGG, för då är det inte jag som bestämmer längre.


Marabou Passion

0-4a58577e0544e8b4da16edd5efe78303.png

 

 

Värsta jag någonsin smakat.

Fyfan!


Astmaexperter!

Plötsligt består hela världen av astmaexperter, folk som läst det, som hört det, som pratat med den, folk som känner den som gör så eller dom som själv har det.

Alla har sjukt mycket bra tips, problemet är bara att ingen av dom har samma tips, den ena säger emot den andra och så fortsätter det.

Igår på vårdcentralen blev det snack om Micke rökte eller inte, sköterskan spänner då ögonen i honom och säger: Din fru har en dödligsjukdom, hon kan dö av att du har rök i din andedräkt, i dina kläder osv.

Herregud.
Så jävla överdrivet, dom vet fortfarande hur detta kommer att yttra sig för mig i framtiden, det behöver inte någonsin mer visa sig, det kan komma när jag blir förkyld eller så kommer det finnas i mitt liv varje dag, men det är ju bara tiden som kan utvisa det.


Det värsta är att höra alla snacka om rökning.
Ni fattar inte.
Om någon säger till mig att jag har en jätteallvarlig sjukdom, vad vill jag göra då?
Röka eller höra moralpredikningar?

Eller folk som röker och ger sluta röka tips, eller dom som aldrig rökt i hela sitt liv och ger sluta röka tips, kan det finnas något värre? Dom två kategorierna har inte en enda rättighet att få yttra sig.

Jag kommer att röka igen, kanske inte som förr, men att ta en cigg då och då ser inte jag som ett bekymmer sålänge det är jag som bestämmer när jag ska ta dom och inte nikotionbegäret i min kropp som säger att jag måste ha en cigg.


Idag ska jag iaf iväg och få Cortison i eftermiddag, resten av astmadravlet kommer jag inte palla med.
Allt är så jävla uppschasat nu och det är jag inte intresserad av.

Sandra har hoppat av!

Vilken jävla sopa hon är!!!!!!



Plötsligt händer det!!!

peGGy säger (20:22):
flashback är bra

Tycka

Gud vad jag önskar att jag vore lite tuffare nu.
Att jag kunde skriva rätt ut vad jag tyckte och tänkte och vad jag vet.
Men det går inte, för det hade orsakat för mycket problem för många i min närhet.

För längelängelängesen började klagandet, så längesen att jag inte ens vet när, att då välja ut det man säger sig ogilla framför det man säger sig tycka om, det är så fruktansvärt fel, jag har oxå gjort felval och prioriterat på sätt jag inte borde, men jag har iaf vetat att jag gjort fel och kunnat erkänna det i efterhand.

Jag är inte bäst på att säga att jag tycker om folk, men dom jag bryr mig om tror jag trots allt är ganska medvetna om det, och jag skulle aldrig stänga ute någon ur mitt liv med vilje.

That´s It!

Bamse kör...

17735ca3b1a11ba644d773b9137de464.png

Bamse kör en rolig konst nu på morgonen för han är så glad för rökningen!!!!


Hej nya...

6b22ba09a51c8f807844af6c9806604b.png

Hej nya bästis!!!


Emelie & Sandas sluta röka regler 070410

 

Jag å Sållet har bestämt oss.

Nu kör vi!

 

Regel nr 1: Inget smygande eller ljugande, röker vi så berättar vi, den andra får du utföra valfri bestraffning. (Här har även Linus och Micke en vitkig uppgift, nämligen att tjalla på oss.)

 

Regel nr 2: Inget mer stressätande på lunchen för att vi ska hinna ut och ta två cigg på våra 30 minuter, nu blir det äta i lugn och ro och kanske en promenad istället.

 

Regel nr 3: Självdiciplin! Vill vi ta en cigg i solen en gång då och då så är det okej, men då måste vi göra det tillsammans. Feströkning är ok, men röker man dagen efter är man en rökare och ingen feströkare!

 

 

Med bra stöd från våra underbara män så kommer detta inte va några problem!

 

Vi kommer även belöna oss själva väldigt mycket, dock ganska oklart i hur denna belöning kommer att se ut just nu, men det har vi tid att arbeta fram!


Första avstämming: Måndag 12/4.


Fyfan!

I lördags blev jag lite förkyld, inte mer med det efter en hel dag ute i fredags med kanske lite för tunna kläder...
Söndagen inte mycket bättre, en jäkla hosta fick jag oxå.. På kvällen började det kännas lite tungt att andas..

Måndagen va samma sak, men framåt kvällen blev det too much så vi ringde in till sjukhuset å dom tyckte vi skulle komma in direkt, fick innhalera flera gånger för att lätta för luftvägarna, efter ett par timmar så skickade dom hem mig med Bricanyl på recept och diagnosen förkylningsastma.

Kom hem, försökte få i mig lite mat, det gick inget vidare, la mig i sängen och mådde ganska dåligt,  efter några timmar kom Micke upp och la sig hos mig, han väckte mig nästan direkt för jag inte fick luft, och jag hade själv känt det ett par gånger.. Han ringde in till sjukhuset igen, dom sa att vi va tvugna å komma in direkt, så det fick vi ju göra..

Väl där inne fick jag massvis med cortison och ännu mer gas att andas in, dom kopplade upp mig å kollade massa olika välden, puls, syre i blodet, blodvärlden å allt va det nu va, min vilopuls låg på 120 vilket är DÅLIGT, fick även testa typ styrkan i mina lungor, KATASTROF sa dom... Jag borde haft 500 om jag va frisk iaf, nu fick jag 180, men efter mer medicin fick jag iaf 250.. Halv fem på morgonen skickade dom till slut hem oss, då hade jag fått träffa en lungspeciallist som lyssnar och klämt å haft sig i en evgihet, han kom fram till diagnosen Astma.

Det kändes ju som en jäkla käftsmäll först, men samtidigt så är det inte säkert att det behöver bli några problem för mig med det i framtiden bara man är duktig och sköter medicin. Ska få träffa ngn doktor som ska ta nya tester som mäter mer exakt, samt berättar hur man ska sköta detta på bästa vis.

Det bästa i det här är att jag tagit beslutet att sluta röka.
Jag har rökt i typ 10 år, röka är så jävla najs, jag tänker bara på att röka hela tiden, men i 2 dagar har jag hållt upp nu och jag vill verkligen lyckas, jag har aldrig försökt sluta röka tidigare så vi får väll se. Mer om detta kommer senare!!!

En dag att minnas!

Dagen va planerad för lite hemmafix, men tji fick vi när telefonen ringde kl 8 imorse, Angelicas vatten hade gått!

Egentligen va lillen inte beräknad förräns i slutet på månaden, så vi for in till Malmö för att hänga lite med Angelicas systerdotter innan hon skulle ta bussen hem!

Vi har gått som katten kring het gröt hela dagen och bara väntat och väntat, så fort telefonen ringt så har vi hoppats på att det va klart, men ikke!

Men till slut, 17:30 idag blev Micke farbror till en söt liten Edvin!!

Helt galet, och ett stort GRATTIS till Henrik och Angelica som nu blev Mamma och Pappa! All kärlek till er!

Påskmiddag!!!

2d1128898100e4ef7818357b5a75d277.png

Påskmiddag!!!


Äggmålning!!!! 

-d2a0549edefbe4a38bec5d7e6ca6c14.png

Äggmålning!!!! 


GLAD PÅSK!!


Morgonen började med snabbfrukost, sen bar det av till ICA för lite påskhandling, när vi väl va hemma igen blev det en påskbakelse å kaffe!

Han även med en runda till Flyinge Plantshop, råkade få med oss gräsfrön, stroller och en tumlare hem, så Micke har precis gjort iordning hela ytan vi röjjde igår, så förhoppningsvis e där snart gräs!
Under tiden förberedde jag lite mat till ikväll.






Tagen genom rutan, SNYGGT!

Såhär trött...

0-6334d2bd202a2666d8017022737e545e.png

Såhär trött blir man efter en dag som denna!


Lång Fredag.

Dagen blev dock inte så lång här på Åvägen, uppe vid 10, lite smått ångest att jag sov bort förmiddagen men det är bara för att jag är störd och vill va uppe tidigt så man hinner få mycket gjort!

Efter en härlig frukost blev det röjj i trädgården, å herregud vad vi har röjjt alltså, va på tippen med ett helt lass, men nu är släpet snart fyllt igen här hemma.

Micke har kört jordfräs och jag har klippt rosor! Inte en aning om när eller hur man ska göra allt sånt här men vi googlar lite å läser i våran trädgårdbok och hoppas att det ska bli rätt :D

Efter 8 timmar i trädgården va vi i stort behov av en dusch, kom på att Bamse oxå va i behov av det, så han blev siste man in i duschen, så nu är vi påskrena!

Nu har vi precis käkat, ikväll blir det slappande i soffan, lite öl å gott, misstänker jag kommer somna innan 22 idag...


GLAD PÅSK PÅ ER!

Nu äre klart!

 

Före-bild från förra året.

 

 

Fyfan vad vi har varit duktiga idag!!

 

Efter-bild från NU.

0-156326cfdcb8585f49d832b069e56a39.png

 

:)

 


Shit vad vi är duktiga!

0-79a347d147473cfb302dab75a2278d69.png

 

Här va fullt med buskar och skit innan, men imorse fick vi ett ryck och äntligen är allt borta!!

Precis varit på tippen, jag kollar i min trädgårdsbok när man kan göra vad, och micke är ute och kör jordfräs så här ska kunna bli gräs!!!

 


RSS 2.0