Jävla klant!!

Ibland så blir jag så trött på mig själv... Fastnade precis med nageln i usbn.. Hur korkad får man lov att bli??



Förlåt Linda :(

Adventspynting!

God morgon kära vänner!

Vaknade nyss här, satt igång lite najsig julmusik på nedladdning!
Ska snart laga lite frukost och sparka Micke ur sängen tänkte jag för dag ska här göras adventsfint!!!
På torsdag ska micke opereras och då ska mitt hem va Top Notch!!!!!!

Ha en underbar lördag, hade varit ännu mysigare ä snön vart kvar ifrån förra veckan och inte bara en jävla massa regn....


Hejsan hejsan!

Då va det dags igen, varit vaken en timme nu., trött som fan är jag!!
Men jobbet går kanon, jag trivs riktigt bra faktiskt!!
Dagarna blir rätt långa, åker hemmifråpn halv 8 och är inte hemma förräns vid 18, men snart vänjer man sig väll vid det oxå!

Efter jobb ska vi på REA med Rosita, det kan bli intressant,,
Sen ikväll är det ju Bonde söker fru och Greys Anatomy, så det känns som att jag har hela min dag planerad :D

Ha en underbar dag!!

Pusspuss

Gomorron!

Dax att dra till jobb, fortfarande inte riktigt inne i det här med att gå upp så satans tidigt...
Men jag kom iaf i säng runt 23 igår så det är väll hyfsat!!!
Denna veckan jobbar jag 8.30-16.45 riktgt skönt med normala arbetstider faktiskt!!

Hoppas ni får en underbar dag :)
Puss

Hihi

Har du hört att dom ska riva vita huset?????








Dom ska sätta dit en svart barack istället :D

<3



So tell that someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes

Gomorron!!

Upoe med tuppen ja... Varför undrar ni kanske? Jo för jag har börjat jobba i Lund, i kundtjänst!! Går bara på upplärning äön så länge så det är inga långa dagar direkt, men man ska ändå ta sig dit... Å idag blir det bussen för denna svensken!!

Sjukhuset gick bra, fom tryckte, klämde, kände, drog, slet men det hjälte inte, tillslut började dom gräva med en nål istället för att få igång det lättare, men inte fan hjälpte det heller.. Det enda som hände va att det gjorde förbannat ont..........Jag slog å sparkade som en galning av smärta kan jag meddela....

Aja, nu måste jag gå och göra mig iordning! Ha en underbar dag!!

Puss

Hemma igen :)

Nu är vi hemma från GBG, det va ju iofs igår vi kom hem.. men jag va så galet trött att jag inte orkade titta på datorn ens.... Sov 30 minuter ungefär på hela resan,  så utbildningen igår va väll inte riktigt så intressant som den hade kunnat vara.
Hade iaf sjukt roligt, är ett så jävla bra gäng där inne att det inte skulle kunna bli bättre!!!!

Idag har det varit full rulle, började med att jag igår tog ut min piercing i läppen som varit lite infekterad några dagar.. Tröttnade på den och tänkte att det måste ju bli bättre så.. men jag borde låtit den sitta för nu har huden börjat växa igen och infektionen är helt inkapslad i läppen, ringde sjukvårdsupplysningen som sa att jag måste till en doktor direkt, blev skickad till öron, näsa, hals akuten, dom kollade på det, sa att det nog behövdes sätta in ett drän där. Dock va det enrom väntetid där, så jag beslutade mig för att åka hem och ringa jourläkarcentralen istället, så jag ska in där nu och få det fixat...

får skriva mer sen för nu ringde papps :)

Söndag..

Idag hade jag blivit lovad en trevlig söndag, hyfsat tidig morgon, mysig frukost, lite städning och sen en runda på Obs, har lite jag skulle behöva fixa där.. Men det sket ju sig totalt, Micke valde att sova bort hela dagen, så nu är klockan efter 1 och frukosten har inte ens kommit fram än..

Förr brydde jag mig inte om sånt här, då kunde mina dagar slösas bort på att inte göra någonting, men nu när man jobbar vill man gärna kunna göra någonting av helgen. Vi har inte fått gjort någonting på flera veckor känns det som, förra helgen va ju göteborg och varberg, men inte fan gjorde vi något roligt för det!! Denna helgen har vi bara kollat en massa film med Vevve och Wina, inget fel på det, absolut inte, men man kan ju göra något på dagarna oxå.

Det känns som man lika gärna hade kunnat sabba sitt liv med sprit å knark hela helgerna för då hade man iaf haft roligt!!

Heeeeej :)

En veckasen sist!! E mycket just nu, vet inte vad man ska skriva om och inte skriva om.. Men nu ska det bli ändring på detta!

Har jobbat hela veckan, i torsdags började även Vevve, givetvis presterade vi bäst tillsammans i torsdags!! Ska jobba imorgon också har vi planerat, på mådnag tar vi några av pojkarna på jobb med oss och sticker till Göteborg, kommer hem tisdag kväll va tanken!

Hemma händer det inte mycket, Micke går här hemma och tycker livet är pest, kan inte göra så mycket åt saken men vi vet ju att det finns ett slut på detta. I slutet på november början på december har dom lovat honom operation!

Nu ska vi iväg och hjälpa Stickan lite innan han flyttar för gott. Sen blir det nog middag hos Mickes mamma!
Ha en trevlig helg!

Pusss

Fail


Lördag i Varberg!!

Efter många om och men kom vi äntligen iväg i torsdags eftermiddag... Kvällen spenderades hos pappa, med syster + Leo!! God mat å allt det där... På fredagen stack jag, micke och pappa upp till Göteborg för att träffa Mickes läkare..Det gick bra, vi fick se bilder på hela ryggraden från alla möjliga och omöjliga vinklar, iaf så kommer han att bli opererad inom ett par veckor.

Va hos världens bästa Mia igår, alltid lika trevligt!!

Kvällen och natten spenderades hos mor i Varberg. Har precis varit ute på en långpromenad med min hund. Lite trist att gå själv men det är nog lika bra man vänjer sig.

What goes around comes around

Från då till nu :)




Falkenberg idag!!

Wiho idag ska vi åka uppåt landet, eftersom Micke ändå ska till göteborg imorgon så kan det va skönt att åka upp redan idag! Har inga planer direkt, men det blir nog ganska lugnt hela helgen efter som Herr D har hyfsat ont i ryggen...

Nu ska här bara städas undan och lagas lite frulle sen drar vi!

Vet inte om jag ska ha datorn med mig eller inte, det återstår att se!!

Pusshaaaj

Valvaka!

Jag håller på Obama :D

Nu är jag tillbaka!

Här har hänt grejjer förstår ni...
Från och med i fredags är jag nu inte längre en Shell anställd, utan numera jobbar jag som säkerthetskonsult hos Sector Alarm! Ett riktigt kul jobb änsålänge så jag hoppas verkligen på en framtid där.
Givetvis saknar jag Shell, det är inte kul att säga upp sig efter nästan 5 år, men jag vet ju inte vad som kommer att hända med min hand, och helt seriöst så va jag så fruktansvärt trött på att gå hemma så jag kände att det va dax att gå vidare i livet och börja tjäna lite pengar och kanske få en chans att komma lite högre!

Här hemma har också hänt saker, Micke är sjukskriven, på fredag åker vi till Göteborg för att träffa hans läkare inför operationen, för alla er som missat det så har mitt hjärta fått 3 ordentiga diskbråck i ryggen.. Inte alls kul, så han ska opereras i Göteborg inom en snar framtid och jag hoppas alla håller sina tummar för att han ska bli bra :)

Det va en snabb summering av dom stora förändringarna! Har hänt många små oxå men dom tar vi en annan dag för nu har jag inte tid längre :D

Pusshaaaj

Feeeest!

Ikväll är det avskedsfest för Stickan å Åkarp innan han överger oss för familjelivet i Gävle!!!
Kommer bli kul som fan får vi hoppas, jag är taggad iaf!!!!

Hoppas ni får en trevlig kväll!!

Puss

RSS 2.0