Heeej :)

Nu sitter jag i mitt hus och bloggar!
Har lånat ett mobilt bredband, funkar sådär.. Har ordentliga problem med att hitta någon som kan leverera bra bredband hit..

Flytten har gått sjukt bra! Allt har flutit på, 4 timmar tog det att tömma lägenheten i arlöv, många underbara vänner och familj har varit här och hjälpt till!

Så fort vi får riktigt bredband ska jag fixa lite bilder och såååå...


Nu blir det ut i trädgården som gäller, gallra lite :D


Pusshaj

Tack till er alla som ställt upp!!!!!!!

Nu drar vi!

Nästa gång jag skriver här så bor jag i ett hus :D


Bye bye Arlöv!

Till Maria och Sven!




Så jävla fett!

2 dagar kvar...

Om ni inte vet vad kaos är så är det bara att komma hem till oss och kolla.. För här är det totalt kaos!!
Jag verkligen hatar det, men allt ont för något gott med sig!

Nu längtar jag bara till vårat hus, och våran trädgård! Och alla underbara kvällar som kommer bli i sommar!

En postitiv sak är ju iaf att jag nu är fast anställd på mitt jobb, no more provanställning för mig, har inte varit speciellt orolig men det är alltid skönt att veta! Det kan nog inte bli mycket bättre nu!!!

Det mesta är iaf packat, lite småsaker kvar att ordna, samt att packa våra kläder... Över 50 flyttlådor är vi uppe i nu!
Kan ju tillägga att detta är första gången jag och Micke flyttar, förutom när vi flyttade hemifrån, vilket gjort att vi kanske inte riktigt fattat hur jobbigt det faktiskt är!

Nu ska jag göra ett sista ryck här, sen blir det sängen....

Ni är söta som kommenterar, Me like!!!!!

Matsalsbord!

Äntligen har jag fått min vilja igenom och är nu ägare till ett matsalsbord med 8 stolar!
Kommer bli klockers i huset ;)



Dagen har varit sådär, ingen dag jag kommer lägga på minnet, är mycket nu för oss så jag antar att det gör att man lätt blir irriterad, att dessutom bo i ett kaos får ingen normal människa att må bra!!


Men snart är det måndag, vilket innebär 2 dagar kvar.. SÅ JÄVLA UNDERBART!!!

Jo packningen går bra...

Det är inte så mycket kvar att göra... Har vi sagt i flera veckor, men idag har vi skapat ett kaos:






Nessun Dorma



Den som inte får rysningar av detta är fan dum i huvet.

Skärpning på mig!

Bloggen är typ död, den är som någon som precis ska dö iaf, tar ett djupt andetag med jämna mellanrum för att hålla sig vid liv ett litet tag till..

Våran tid går åt till att packa, städa, jobba och sova. Jag lever just nu världens tråkigaste liv. Men på onsdag vänder det får då flyttar vi in i vårat hus :D

Jag beklagar för alla vänner, familj och bekanta, men huset är typ det enda vi kan prata om just nu för det är det enda vi tänker på :D

Fast idag lägger jag min energi på annat, idag lägger jag energin på att hata min sambo lite mer än vanligt... 4 dagar innan man flyttar har man massor att göra, packa, städa, kasta saker, handla nya saker till huset osv. Men vad gör han? Jo han åker iväg och meckar med bilen... Visst behövdes det oxå göra, men det hade kunnat vänta en vecka men det förstår inte han. Det kan va för att han är man, det vet jag inte. Men något fel är det om man ens kommer på tanken faktiskt.

Om jag hittar mina mobiltillbehör så kanske jag bjuder på några bilder från kaoset lite senare, eller så blir det om 1-2 veckor när bloggen får sig ett nytt andetag!

Love is my drug!


Tråkigt!

Idag skulle vi ha en packdag... Tiden går undan nu, bara 19 dagar kvar, men som vanligt när vi ska göra något som är tråkigt så kommer vi på 100 saker som är roligare att göra istället.. Idag blev det att handla en finservis så nu ska vi köra till Kristianstad och hämta den!

Packningen får återigen stå åt sidan...

Imorgon ska vi upp till huset, dom ska visa oss lite bra å veta grejjer :D
Skönt att man har en dag extra på sig att va ledig denna helgen.. Så kanske vi får packat lite iaf ;)

Ha en underbar helg!

Pusshaj

RSS 2.0