Wiho :D

Dagen började dåligt, vaknade med huvudvärk å allmänt sur å grinig och ont som fan i huvudet!
Gick upp å kollade datorn lite, har insett att jag börjat gilla Winnerbäck.. Iaf 2 låtar, detta är den ena..

Först svart hår och sen Winnerbäck, Micke börjar bli orolig...haha

Idag ska jag städa lite här hemma, sen dusha å fixa iordning mig, sen kommer Linda, vi ska in till stan och fixa mina naglar! Äntligen, dom växer som ogräs :D

Nannig ;)

Har haft en riktigt skön helg faktiskt, synd bara tiden går så fort alltid..

Idag har vi varit i lund hela dagen, fixade klart alla inbjudningskorten! Angelica följde med och hjälpte till, Tackar för det :D

Sen blev det en runda ut till center syd, Micke shoppade loss ordentligt, blev mycket imponerad!

Sen körde vi hem, träffade Vevve för en cigg, å sen kom Linda oxå!!!! Treeeeevligt!

Kvällen blev lugn, lagade lite middag, blev ungsstekta grönsaker och färskpotatis med köttfärsbiffar med soltorkade tomater och feta i, och sen en kall sås och lite grönsaker till det!

Nu är det dags för sängen!

Puss

Heej :)

Nu är vi pigga och vakna å har precis ätit frukost :D
Igår spenderades hela dagen i Lund, på eftermiddagen kom Angelica, Blomman, Wina å Robban förbio och hälsade på, sen på kvällen blev det pizza med Henrik å Angelica, riktigtr trevligt!!
Heeeela dagen ägnades åt förberedelser för festen, ganska roligt faktiskt!!!
Idag fortsätter det på samma sätt, ska in till stan nu och hämta upp Angelica, sen tänkte vi hinna med en runda till center syd i eftermiddag oxå!!

Ikväll ska blir det nog bara till å mysa!!!


Ha en trevlig dag :)

Hejsan!!

Då va det ääääntligen fredag, inte för det spelar så stor roll för mig vilken dag det är men det är alltid roligt när Micke är hemma!
Denna helgen ska det bara bli lugnt, blir nog inget tyskland, alla hyrbilar i hela skåne va redan bokade så det får bli en annan gång!

Igår va vi hos mickes mamma en stund, sen körde vi ut till lödde å mltte upp Wina, Vevve, Robban å Robban, efter att ha varit där någon timme drog alla hem till Vevve å kollade film, inte för jag fattade någonting eller ens vet vad dcedn heter..haha,,.

Nu sitter jag å väntar på Wina, vi ska köra ner och byta däck på Mickes bil!


HAHAHAHA jag såg precis den nya ICA reklamen, fyfan vad rolig! "jag steker" hahahahahahahha kolla in den :D

Godmorgon!

Nu är han hemma hos mig igen, så jäkla skönt! Han mår väll hyfsat, har fått magkatarrsmedicin å lite andra mediciner nu så vi får väll tro detta ska lösa sig någon gång! Vill ju helst inte att han ska behöva bli opererad mitt i sommaren :(
Nu blir det verkligen special diet å inget stojj å stim på ett tag till! Stackars Bamse han har inte fått göra någointing på snart 3 veckor!

Vill tacka för kommentarerna igår, en gjorde mig extra glad :)

Idag ska jag bara va hemma och mysa med min lilla vovve, får se vad som händer när micke slutar!

Ha en skön dag :)

Kram

Godmorgon!

Vaknade runt 10, trött som ett djur.. Blev lite sent igår, först va vi å tvättade bilarna, sen stack jag, Micke, Wina, Robban å Vevve hem till robbans mamma å drack kaffe å snackade lite skit, blev kvar där ganska länge, sen skulle vi in till midhem å handla cigg å där träffa vi långerobban oxå så vi va inte hemma förräns klockan 2 :D Men det va ganska skönt att va ute så, man slipper sitta hemma och tänka på Bamse hela dagarna...

Veterinären ringde och väckte mig imorse, han är inte bättre men han är däremot jätte pigg och får komma hem idag! Sen blir det antagligen operation nästa vecka :( Lilla hjärtat mitt :(:(:(
Ska iaf bli skönt att få hem honom idag!!

Fick se denna på Alex Schulmans blogg idag, alltså mitt hjärta blir helt varmt och jag känner hur tårarna kommer i ögonvrån när man ser den.. Heeeeeelt sjukt! Jag vet hur glad jag blir när Bamse varit från mig i några dagar och får sånna här ryck när vi hämtar han!!!


Tyskland på lördag :D

Just nu  verkar det som det blir en liten shoppingresa på lördag, Jag, Wina, Vevve, Robban å Mickie ska nog åka till tyskland!
Aldrig fel att fylla på förråden lite nu när det är sommar ;)
Ska träffas om en stund å snacka lite å så.. Kan nog bli ball!!!

Åhhhhhh

Kan inte detta få ett slut nu?
Bamse är iaf piggare, och levervärdet har gått ner ganska mycket, fortfarande inte riktigt bra men det är på väg ner iaf!
Han hade varit dålig i magen igår oxå men idag hade det stannat upp, han får dropp som gör att det ska bli bättre.
Veterinären vet inte ritkigt vad detta beror på, så dom vill fortsätta undersöka och ta prover. Han har ju gått ner 8 kg sen han blev sjuk, det är ganska snabbt och stor viktminskning, tänk om vi skulle tappa över 20% på våran kroppsvikt på bara några veckor då hade man kanske inte mått så bra. Dom ska försöka ge honom lite mat och så men dom vill behålla honom ett tag till för att försöka hitta vad som kan va fel.

Nästa steg är att ta prover från tarmen, en ganska stor operation som kräver att dom sövs osv, något som Bamse är lite för svag för just nu :(

Men trots allt så känns det ganska skönt att han är på djursjukhuset för då vet man att dom har full koll och att han får all den hjälp han behöver!!

Snart så...

Får jag veta hur det är med våran lilla vovve!!!
Man ringer alltid vid halv 2 för att kolla läget, å minuterna ditt är lååååånga!!
Räknar inte alls med att få hem honom idag men det kan va skönt att veta hur det är iaf!

DETTA GÖR MIG GALEN!!  

Gick inget vidare :(

Veterinären kunde inte förstå vad det är för fel på honom, han får iaf stanna där några dagar nu, dels för att han är uttorkad men sen oxå för att kunna fortsätta undersöka honom. Saken är ju oxå den att innan han blev sjuk vägde han 42 kg, nu är han nere på 34 vilket är 8 kg han förlorat på bara några veckor, en ganska stor del av hans kroppsvikt.... Dom klarar ju inte att förlora hur mycket som helst så nu måste detta få en vändning!

Detta är så jävla jobbigt, önskar bara att min lille plutt får bli frisk!!!

Stackars liten :(

Ja fyfan, idag hade jag inte velat va Bamse, även om jag gärna bytat plats med han så han hade fått må bra! Vi springer in och ut, klarar sig inte ens 2 timmar utan att man måste ut igen, helt matt i ögonen, ska va hos veterinären 15.20, tror nästan dom behåller honom denna gången oxå... Jävla skit att detta ska hålla på!!



Såhär har han legat hela dagen :(

Mer besökare!!

Och det är ju jätte roligt faktiskt, ganska många mer dessutom!
Jag fick höra talas om något som hette mer-trafik, gick in och kollade lite på deras hemsida å så, det går ut på att man lägger till deras länk som startsida, och varje gång man öppnar webläsare så slumpas det fram en sida vilket jag tycker r skitroligt helt plötsligt så nu sitter jag här och slumpar sidor när jag inte har något annat att göra!
Vill ni testa så bara klicka in här http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=poshy  och tro inte att jag gör detta för att tjäna poäng eller så, utan helt för att jag tyckte att det va en ganska smart och rolig grej!!

Bamse är dålig :(

Ja säg den lycka som varar, inatt har det börjat igen och i eftermiddag blir det djursjukhuset!
Jag önskar bara att dom hittar exakt vad som är felet nu för det här gör mig galen!!!!!!!!!!
Vill ju bara min lilla älskling ska må bra :(


Lite nya bilder på Bamse!


VI sitter och myser på gräsmattan och väntar på Micke! Våran bil i bakgrunden ;)
Kolla in det fula märket på hans framben :(


Detta va i torsdags efter lite stick i benet så fick han sig ett litet minibandage :(


ÄlgBamse med kusin Robban och farbror Wina som hälsade på och åt lite tårta för att fira att Bamse mådde bättre!


Bamse firar midsommar, flaggan är hissad och ett gott ben har han i munnen!

Lite roligt ;)

För 5 år sedan...
Hade jag och Micke precis flyttat ihop i Falkenberg, jag hoppade av gymnasiet och började jobba med kossor på heltid, och ägnade massor med tid med hästarna!

För 3 år sedan...
Bodde jag i Arlöv, jobbade på shell, gick och väntade till slutet på sommaren när vi skulle åka till turkiet!

För 1 år sedan...
Hade jag varit sjukskriven i en månad för min hand och hade inte en aning om vilket helvete detta skulle bli!

För 3 månader sedan...
Gick jag bara å väntade på operation!

Igår...
Va jag i helsingborg med alla mina favoriter!
Och en fika hemma hos mickes föräldrar hann vi oxå med!

Imorgon...
Ska jag bara ta det lugnt och tvätta lite! Och planera tysklandsresa till helgen kanske?

Om ett år...
Bor jag i ett fint hus inne i falkenberg med Bamse, en lillasyster till honom och givetvis Micke!

Midsommar avklarad!!

Ja som jag skrev sist så beslutade vi oss föra tt fira med Stefan och Rosita istället, vilket va mycket trevligt!!
Massa god mat, mycket gott att dricka och framförallt trevligt sällskap! Vi hade ganska tur med vädret så vi satt ute nästan hela kvällen, vilket uppskattades mycket utav Bamse!
På vägen hem körde vi inom Mc och hans fest, trevligt trevligt, trist bara att vi inte kunde varit där hela dagen som vi hade bestämt!!

Gårdagen va lite slö, va i Lund och fikade lite å så.. Sen på kvällen blev det helsingborg med Micke, Linda, Mickie, Robban och Wina! Så sjukt ball, lätt roligaste gången jag varit där! haha.. Helt plötsligt fick alla för sig att dra till danmark men jag och Linda stannade kvar i sverige, hade ju Bamse att tänka på! Så efter en timme va dom tillbaka, på den timmen hade Robban och Mickie hunnit dricka en hel del så det blev lite fest uppe på parkeringsgaraget :D Alltså det går inte att beskriva i od hur mycket vi skrattade.. men två av kommentarerna va "Detta va den roligaste dagen på min semester " //Wina "Detta va dom roligaste två första timmarna jag någonsin haft på min födelsedag" //Linda

Idag har det bara varit vila och lite städning, ganska skönt faktiskt! Behöver vila ut ibland!!

Hoppas ni haft en trevlig helg!!

Puss

Fotboll!

Ikväll är det dags igen för en ny landskamp, ska se den här hemma och kanske dricka några öl va tanken!

Imorgon är det dags för återbesök med Bamse och nya provtagningar, ganska skönt att få det gjort!

Har tagit ett mycket vuxet beslut, jag och Micke stannar hemma på midsommar, känner att jag inte vill riskera Bamses hälsa mer genom att lämna bort honom, midsommar kommer fler gånger och detta är en viktig period i Bamses liv, han ör mitt allt så därför skiter jag i vad jag får offra. Vad folk tycker om detta skiter vi fullständigt i, jag är nöjd med beslutet!!!

Annars är allt lugnt, återbesök med handen i måndags, gick väll sådär.. dom ville plocka ut trådbitarna jag har kvar i handen men jag vill vänta och se om dom kommer ut själva, trodde bara dr va en, men där e 3 stycken!!!!
Har även fått en silicongrejj att ha på handen i 2-4 månader....
Hon tyckte inte såret såg riktigt fint ut så det va lite tråkigt!

Nu ska jag kolla lite tv sen tänkte jag frosta av min frys!

Ha en underbar kväll :D

Skärpning...

Ärligt talat.. Surfar man runt på lite olika bloggar så ser man helt plötsligt fullt med tjejer som har starat en liten normal blogg om sitt liv, någonting liknande denna.. Sen börjar dom få in lite fler läsare och tror helt plötsligt att dom har en blogg liknande Blondinbella och det är bara så jävla pinsamt alltihopa!! Sluta tro att ni är unika i den stora världen, givetvis är ni unika i eran blogg för eran familj, släkt och vänner osv. Men i det stora hela är ni bara sååååå pinsamma!
NI STÖR MIG!

Städning...

Idag ska vi städa som aldrig förr.. Fifan.. Sen ikväll kommer Linda å Robban, tänkte fixa lite middag å så!!
Annars händer nog inte mycket!


Hoppas ni får en roligade dag än vad jag kommer ha... ;)


Lyssna på refrängen här.. Visst låter det som Amanda J.. Sjuukt likt, ännu värre om man inte tar live versionen!

Allt är så jäkla bra idag!!!

Denna dagen är en riktig toppendag, Bamse är hemma, vi slipper den värsta värmen i lägenheten, och framförallt mitt hjärta är ledig imorgon!!!

Stora beslut är tagna och alla verkar va glada och nöjda över det!

Ikväll blir det bara mys i soffan med min lilla familj!!

Nu är han hemma!!

Mitt lilla hjärta är hemma sen igår, han är såååå hungrig!!
Blev helt galen när han såg mig på djursjukhuset, så det va ju lite roligt.. Sen dess har han mest sovit..
Det enda han får äta nu är 2 msk burkmat, 6 gånger om dagen.. Så han vill ju äta allt han hittar, lite halvjobbigt för man måste hela tiden tänka på vart han är och vad han gör.

I slutet på veckan får vi provsvar som kanske kan berätta lite mer vad som händer och varför han är sjuk, och om en vecka blir det återbesök och nya provtagningar!

Ska lägga upp lite bilder sen tänkte jag.

E fruktansvärt glad man har sina djur bra försäkrade..10 083 kr kostade detta kalaset, men vi betalade bara 2088 kr..Och ner kommer det bli eftersom han är långt ifrån frisk än!


Han får komma hem!!!

Ännu vet vi inte vad som är fel, vet inte speciellt mycket mer än igår än att han mår bättre av att va hemma istället för att stressa ihjäl sig på djursjukhuset! Så nu kör jag å Dessi och hämtar han!!!

Allt är skit!

Helt ärligt, detta är nog fan en av dom sämsta dagarna på länge.

Igår fick vi reda på att läget med Bamse är lite tufft, han är piggare och gladare än i måndags, han har orkat riva ner droppstativet och tugga sönder lite slangar och det är ju den Bamse vi känner... Men hans njurvärde är lite högt, dock ingen fara än, men däremot levern, det värdet ska ligga på max 1,2, Bamses ligger på 8,6....
Idag ska dom göra ett ultraljud på hans lever, igår tog dom nya prover som vi får svar på idag..
Känns så jävla jobigt att det är såhär, vill bara få hem min lille plutt... :(

Att sen sambons jobb beter sig som riktiga fittor gör fanimej inte saken bättre, dom har inte gjort ett skit för att underlätta utan precis tvärtom. Sen dyker det bara upp mer å mer saker som gör att besvikelsen växer!
Men vem vet, snart kanske....

Hundlös :(

Iaf för ett par dagar, Bamse har haft problem med magen i snart en vecka så idag fick det bli djursjukhuset, något står ganska fel till så dom ville behålla honom, antagligen minst 3 dagar...Allt beroendes på hur snabbt det går att försöka få honom att behålla maten. Han uppförde sig riktigt bra och va superdutkig hela tiden där inne, blir så jäkla glad när man märker sån skillnad emot innan!

Idag blir det en snabbis till Varberg, kommer hem imorgon igen, inte kul att va här hemma utan sambo eller hund :(

Nu hoppas jag bara att min lilla älskling blir pigg fort igen för såhär vill vi ju inte ha det!!

Heejsvejs!

Hallandsdagarna!

Frammåt kvällen på lördagen anlände vi hem till Mia, jag kan ju villigt erkänna att det sista jag ville just då va att festa på kvällen.. Men givetvis ställer man upp för laget :D Efter en pizza på stan där jag även fick träffat Jennie så bar det av ut till skrea, där va det som vanligt full rulle i Davids stuga, Joacim R Osberg fullast givetvis, sjukt roligt å träffa alla gamla, Jocke, Stefan, David och Jonte! Dom andra killarna va oxp ganska trevliga faktiskt :D Resten tänker jag inte ens nämna... Men jag läste precis en så rolig grej, Mia, eftersom du är ny i gänget vill jag gärna välkommna dig :D hahahahahahah
Senare på natten blev det lite efterfest hos Stefan, men tillslut så fick vi äntligen gå och sova!!!

Vaknade runt 11 dagen efter, packade ihop våra saker ganska fort och stack hem till mamma, på eftermiddagen blev det middag med Syrran å hennes kille oxå!! Världens godaste kyckling, som vanligt supergott hemma hos mor!!

På kvällen tog vi med oss ungdommarna ut på en liten raggarunda i stan, Leo älskade det, Sofie tyckte det va mindre kul... :D

På måndagen körde vi ner Sofie till stranden och sedan stack vi ut till Tvååker och hälsade på Eva, Andreas och deras lilla Filippa! Vilken liten sötnos!! Blev kvar där hela dagen, sen åkte vi in till stan och grillade med mamma på hennes kolonilott! På kvällen blev det ännu en raggarunda med Sofie å Leo!

Tisdagen spenderades på Gekås, fick köpt en hel del, mycket nöjd blev jag iaf!!
Hann med en fika hos mormor på eftermiddagen oxå!
På kvällen begav vi oss till falkenberg för en pizza och lite öl på en uteservering, mötte upp Mia, Jocke, Stefan och David! Riktigt kul å bara sitta å snacka en hel kväll, han även upp en runda i Jocke å Davids lägenhet för å kolla så dom städat ordentligt...

Igår va sista dagen, en runda på torget är ju obligatorisk, sen blev det en fika i kärleksparken med mamma å mormor, sen va det bara att börja packa ihop alla saker men spridit ut hemma hos mor!
På eftermiddagen körde vi ut för att grilla hos papz, blev helgrillad fläskfilé med potatisgratäng och massa goda grillade grönsaker! Runt 21 begav vi oss mot malmö igen, när vi anlände till Arlöv va hela välkomst kommitén ute och hälsade oss välkommna hem!! Micke, Wina, Robban å Lavett!!

Tack till alla er som gjort dom här dagarna så underbara!!!!!!

Äntligen hemma!

Vet inte riktigt vart man ska börja, men den senaste veckan har varit sjukt rolig!

Runt 15 i fredags bar det av från Statoil i Lund, Halva bilen full med packning, både nödvändiga och ganska onödiga saker hade vi fått med oss... Körde tillsammans med 2 mycket trevliga pågar från staffanstorp, någonstans på vägen mötte vi upp ett par till! Runt 20.30 tror jag va vi framme på Kinnekulle. Ganska snabbt konstaterades det att jag å Fezz inte borde gett oss ut på den här turen utan några män.. Men som tur va så fanns det ju ganska gott o dom som vi kunde låna in! Första konstaterandet va väll att vi inte hade någon pump till våran luftmadrass... JÄVLIGT ORUTINERAT! Andra konstaterandet va att vi inte hade några tältpinnar.... Men vi fick faktiskt låna 4 stycken av staffanstorparna! Lide nöjda stod vi bredvid med varsitt glas vin medans resten av folket slet med vårat tält.. Ända tills vi inser att det inte bara är tältpinnar som saknas utan en jävla massa andra saker oxå! Hade jag fått bestämma hade vi då kört till närmsta stad och sovit på Grand en natt ;)
Ungefär såhär såg det ut:



Det som ligger på marken är förtältet, det fick man lyfta för att krypa in :D

Efter tält å annat meck så va det dax för grillning, på andra sidan börja det droppa in en hel del folk så givetvis drog vi oss dit med alla våra tillbehör.. Blev grillspett å potatissallad för oss, alla va avundsjuka ;) Men så är ju vi tjejer å tänker steget längre! Största delen av festen bestod av folk från Älmhult, och nu kära läsare ska jag ge er ett tips.. Drick ALDRIG något som folk från älmhult ger er, kan få mycket oanade konsekvenser!!! Sjukt rolig kväll iaf, massa trevligt folk och god dricka! Förhoppningsvis blir det en repris nästa år, då kanske två nätter men lite lugnare!!



Såhär såg det nog ut, mitt minne från den kvällen är ungefär lika suddigt som bilden...

Dagen efter när man vaknade va det inte speciellt roligt...
Efter att ha möts av en del konstiga blickar och kommentarer om kvällen innan så får jag höra att vårat tält kallas kräktältet, lite pinsamt faktiskt.. Men dom måste blandat ihop oss med någon annan!

Hungriga som vargar börjar vi planera att äta frukost... MEN VART FAN ÄR BRÖDET?? Letar överallt, sen börjar ett svagt minne dyka upp, visst fan sorang jag runt med brödet någon gång under natten... SÅ guess what, The Posh hade slarvat bort det! Antagligen hade det åkt med i soporna när dom städade på natten..

Dagen tillbringades i skuggan... Runt 10 krängde vi varsin hamburgertallrik, tur va nog det för det gjorde genast bakfyllan lite behagligare!

Efter några timmar nere på banan började vi tröttna och gav oss tillbaka mot vårat tält för att plocka ihop alla grejjer...
När vi kommer fram möts vi av detta:
¨

Hela jävla tältet hade blåst sönder!!!!!!
Men som tur är så va Dennis snäll och lät oss kasta tältet istället för att försöka packa ihop det...
Efter några timmar i gräset och lite snack om kvällen innan så begav vi oss emot Falkenberg.. Men dom dagarna tar jag i ett separat inlägg annars blir detta alldeles för långt!!

Riktigt stort tack till er som va med och gjorde detta skitroligt!!!!

RSS 2.0