Akuten..

Ja för där har jag, wina och Micke tillbringat hela natten.. Kom hem halv sju imorse...
Det hela började med att Micke gick en fight med datorstolen när han kom hem igårkväll runt halv 11..Foten blev helt vit och svullen direkt, men han låg bara i sängen å klagade så det va ändå så han kunde uthärda det..
Sen efter någon timme började det bli riktig katastrof å foten såg inte alls skön ut, så han ringde och det va dax att åka in...
Givetvis blev det röntgen och undersökning, inget brutet iaf så det va ju skönt, är antagligen en kraftig stukning och en blödning i foten så vila ett tag frammöver nu, och kryckor å medicin...

Å DETTA ÄR SÅ JÄVLA TRIST!!

På tisdag fyller Micke 25, hade planerat att åka till Zoo i Köpehamn eftersom det blev världens oväder sist vi kom dit, ska ha gäster senare på kvällen, sen på lördag är det ju dax för de stora festen! Mat och allt ska fixas till 35 personer... Partytält ska byggas osv... Menmen, det löser sig!!! En olycka är ju trots allt en olycka.. Även om jag är lite irriterad!

Så nu är det bara att sätta igång, har precis gett Micke medicin, sen ska djuren utfodras och rastas osv.. Sen är det bara för denna fröken att börja städa, planera och fixa..För helt plötsligt blev inte allt som det va tänkt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0