Ett barn i huset!

Idag har vi ett barn i huset :)
Benjamin har spenderat hela dagen här och ska sova (förhoppnigsvis iaf) här inatt!
Det har gått bra.
Jag har bytat 2 bajsblöjjor för er som undrar :D
Man märker vilket jobb det är alltså, man har hela tiden någonting att göra, helt plötsligt är det saker ööööverallt! Känns som jag inte gjort annat än att laga välling och plocka undan leksaker idag! hehe
Men mysigt är det!!
Det är så skönt att han är såpass lätt, en berfekt träningsbebis :D

Nu ska jag njuta av lugnet en stund, å sen blir det sängen!!

Nattis!
Kram

Dagen D!

Jahopp, uppe med tuppen!
Snart bär det iväg med Jessica ;)
Ny dag, nya äventyr!!!

Fick min älskade Volumaster, tack för ni fixade den till mig ;)
Den är sjukt jävla bra alltså, jag e riiiiktigt nöjd!
Lätt och snabb att använda, det enda man kunde önskat är en liten lampa som lyser när den är klart, och kanske en on off knapp om jag skulle glömma dra ut sladden i väggen!

Nu ska jag fixa det sista, sen bär det iväg!!

Är lite nöjd med att jag skött bloggandet så bra dom senaste dagarna!!!

Kram

Dagis.

Min mentala nivå är som hos barnen på ett dagis.
Idag har jag varit hos Jessica, färgat håret å fixat lite! Ville även ha lugg, men det hann vi inte med.
Så nu under ett samtal med Dessi får jag för mig att jag ska klippa mig själv.
Sagt och gjort, börjar leta efter den lilla saxen, hittar den inte någonstans så vafan.. Jag tar den stora istället,,. Å sen började klippandet... Det blev först rätt bra, men så ville jag ha kortare så då klippte jag lite till, och lite till och ännu mer! Nu har jag iaf lugg. Den blev inte riktigt som jag tänk mig, men där är en lugg iaf!

Jaja, det växer väll ut igen får jag hoppas!

Angelica och Abbe kom upp till Jessica så vi kunde fika lite, jätte mysigt att träffa allihopa på samma gång :D

Idag hände något som gör mig så jävla lack. Någon jävla idiot körde på Mickes bil när han hade parkerat i stan. Bilen framför hade märken precis där hans blev påkörd. polisen fick komma och en massa krångel blev det för alla inblandade utom den jävla kärringen som ägde bilen som körde på, hon sa att den stått där sen i fredags för att dom inte hade nycklar till den... Märkligt att där va tomt när micke kom och att man låter bilen stå mitt inne i malmö i 5 dagar när man bor i höllviken...........

Fyfan för oärliga människor!

Onsdag :D

Blir en snabb blogg såhär på morgonen, va uppe vid 8 imorse :D Riktigt tidigt för att va mig!
Ska ner på obs nu och handla färg, sen ska jag till Jessica å fixa håret!!
Förhoppningsvis träffa Angelica en liten stund oxå :)


Ha en skööönd dag :D

Puss

Före

Kom på att jag ju faktiskt har en "förebild" också, på denna är håret precis nyfärgat så det är ju lite fräshare i färgen :)

image41

Håret!

Jag är så sjuk nöjd!!! Trodde faktiskt inte det skulle bli såhär bra, men det blev det! Nu ska det bara klippas och färgas oxå!!!

image40

Jag står lite snett så det ser ganska konstigt ut här men jag är kanon nöjd!!

Hårförlägning!

Äntligen är det dax, Jessica ska sätta i hår på mig :D Wihhoooo
Ska färga och klippa det oxå, så det kommer bli mycket tjusigt!!!
Jessica är bäst ;)

Sen blir det nya naglar idag oxå, alltid lika roligt!!

Så detta blir en dag i skönhetens tecken! haahhaa

Bilder på håret kommer se!!

Puss

Dålig!

Jag har blivit riktigt dålig på att skriva här känner jag, måste skärpa mig igen!

Gårdagen va bra, va iväg och shoppade lite med micke och robban.. Köpte en sån grej att sätta under laptopen så den inte blir för varm!

Idag har jag och Dessi varit i malmö, gick en runda på stan, sen käkade vi lunch,. Efter det så va jag hos doktorn och fick nya sjukskrivningspapper, börjar dra ihop sig mot operation nu, får alla besked den 7 februari så det ska bli skönt! Sen va vi på OBS, köpte faktiskt en klocka!! Skitfin, blev jättenöjd!! Sim avslutning skulle vi köra ut och leta upp en maskeraduthyrning, råkade köra till staffanstorp för att vi inte fattade riktigt, men tillslut så hittade vi! Tyvärr såg stället ut som en jävla loppis, bara en massa skit överallt! hahahah

Nu ska jag övertala någon att köra till lund och hämta mitt lim så jag kan sätta i en hårförlägning imorgon, eller rättare sagt så att Jessica kan fixa det till mig ;)

Ha en härlig kväll!
Puss

Vilken kväll :D

Fyfan vad roligt vi hade, värsta förfesten hos Dessi, helt perfekt! haha, dessi hade sån otur med allt, först råkade jag knuffa in henne i diskmaskinen.... Se skulle hon krypa in under bordet men på vägen så hände något så hon slog i nacken i kanten så nu ser hon ut som Quasimodo, sen så lyckades hon krossa en spegel, så jääävla roligt, vi asgarvade i flera minuter, jag satt på govlet så mycket som jag skrattade :D

Sen blev det utgång i malmö, riktigt ball faktiskt.. Sen blev det efterfest i lund, trevligt trevligt ;)

Idag mår man dock som man förtjänar.. Har sovit typ 3 timmar sen igår, kan inte sova längre när jag är full.. Lite störigt faktiskt!

Ikväll vet jag inte vad som händer men nu ska jag vila lite!!

Bilder kommer!!

Pusshaj

FREDAG!

Idag är det fredag, jag fick pengar, jag fick mina kläder från H&M och allt va perfekt. Kan det bli en bättre dag? Ja det skulle väll va en rolig förfest ikväll ochsen utgång... Men givetvis är det oxå fixat!! Haha

Dessvärre har jag blivit sjuk, lite feber och jätte förkyld..Nyser typ en gång i minuten... Men dom säger att sprit ska bota så jag får väll hoppas på det ;)

Nu ska jag gå och börja göra mig redo inför kvällen!
Ha en underbar kväll!!

Om ni har tur kanske det kommer lite bilder imorgon :D
Pussshaaaj

Hej hej hallå!

Idag har varit en låååång dag, jag gick upp redan vid 7 imorse.. Dessi hämtade oss vid 8 för Micke skulle till doktor!
Tro mig, ett av dom roligaste läkarbesöken någonsin, först ringde doktorns mobil, och roligare blev det nör han inte lyckades stänga av den,,, Minuten efter ska han hissa upp sängen med en liten fjärrkontroll, vänder sig och gör det samtidigt som sängen fastnar i ett bord så det flyger 300 olika läkarsaker flög ner på golvet tillsammans med bordet som va gjort i plåt åker efter :D Vilket ljud, och saker överallllt! Jag skrattade så jag skämdes :D

Iaf gick det bra, han ska va hemma någon vecka till och förhoppningsvis kommer det fixa sig av sig självt!

Efter det åkte vi till mormors bageri och käkade frukostbuffé, det gick bra även denna gången, Dessi hade inte med sig ett enda ägg i fickorna när vi gick därifrån :D

Sen va vi uppe på Henrikssons och hälsade på, jag och Dess lärde oss massor av nya saker om lastbilar, precis vad vi va intresserade av..haha Men roligt hade vi iaf!

Lämnade Micke hemma efter det, sen blv det malmö för töserna! Åkte till buttricks, kollade in lite kläder till Dess, men tyvärr va dom flesta grejjerna rätt slampiga så hon hittade inget bra! Vi fick för oss att Taboo skulle ha sånt så vi stack dit, innan vi ens kom in va det ett jävla projekt, parkeringspengar, konstiga butiker som luktade Allan, trevliga människor på gatan... Ja jag säger ju det.. Givetvis hade dom inte ens några kläder där!

Sen stack vi till Professionails och hon fick sina naglar fixade, jag ska dit nästa vecka och göra om mina, tänkte göra något brunaktigt denna gången!

Kvällen har varit lugn, mår inte riktigt bra, känns som jag håller på att få världens förkylning!!
Nu ska jag slappa lite, sen blir det sängen!

Hoppas ni haft en lika bra dag som mig!

Kram

Keratinvax

Någon som har? Jag måste ha NUNUNU så jag kan fästa mitt hår!
Hela förmiddagen har gått åt till att leta men ikke kan jag hitta :(

Får beställa på internet i värsta fall men då har jag det inte förräns nästa vecka :(

Idag händer inte mycket, e barnvakt nu.. men han uppskattar inte att jag sitter vid datorn så jag antar att jag får sluta med det nu :D

Just det, igår såg jag världens sämsta film. The Last Kiss, se inte den. Sjukt tråkig, långsam och förutsägbar!!

Ha en trevlig kväll!

Puss å Kram

Tv Blogg!

Idag är jag en härmapa, igår så kollade jag på alla mina serier, så tänkte att jag måste blogga om hur bra dom faktiskt är! Så kom jag upp imorse så hade Tove bloggat om precis samma sak, men jag tänker inte va sämre. Här kommer mina favortier!

GREY'S ANATOMY
Vem har missat? Tror alla har sett vid det här laget, jag är på säsong 4 nu, avsnitt 11 eller något, det börjar bli sämre, i början va den riktigt bra men vissa saker snurrar bara runt, runt, runt. tex Meredith och Derek, kan det inte hända något nytt med dom? Dom är ihop, gör slut, hon vill ha tillbaka han, dom blir ihop, gör slut.. osvosvosv

PRIVATE PRACTICE
Spinoff på Grey's, här får man följa Addison när hon lämnar sjukhuset för att starta ett nytt liv! Jätte bra, lite lugnare än Grey´s, mindre sjukhus mer händelser runt!

GOSSIP GIRL
Riktigt bra serie, har sett dom första 13 avsnitten, välgjord, spännande och lite smårolig! Lite som 2000-talets Beverly Hills!

CALIFORNICATION
Ganska rolig, rå serie. Den är äkta på något sätt! Såg några avsnitt igår men tänkte fortsätta idag!

PRISON BREAK
Har jag faktiskt slutat se, såg dom första säsongerna sen tyckte jag mest det började balla ur, svårt att hålla isär allt som händer!

Sen är det ju som såhär att när man blir sjukskriven måste man kolla på en dagserie varje dag, alla mina kompisar ser på Våra bästa år. Jag HATAR det programet, ärligt talat. Vilket skit! Jag kollar istället på Hem till Gården..haha.. kanske inte så mycket bättre men den är iaf lite mer välgjord, dom är utomhus och i riktiga hus när dom spelar in, inte bara en massa studios.. Okej, det är nu ni kan börja mobba mig för att jag erkänner att jag kolla på det nästan varje dag :D

XOXO

Posh


Last kiss...



Så underbar låt alltså! Fruktansvärt sorglig och det låter verkligen på hans röst som att han lider!

Idag händer inte ett skit, micke mår rätt dåligt.
Robban kommer sen, vi ska ner till Västra Hamnen och fixa lite, sen ska jag laga middag till dom två :D

Puss

Söndag kväll..

En mycket lugn kväll efter en hektisk dag!

Min nya mobil hade börjat krångla lite så jag skulle lämna in den idag, när jag kom ner på butiken så kollade dom och såg hur ny den var så då fick jag en ny på direkten!!!! Tack The Phone House, mycket trevligt!!

Jag och Dessi har varit på OBS 2 gånger idag, malmö catering och Citygross! Fullt upp, lite drygt att man får göra allt själv nu när Micke mår som han gör, men bara han blir bra så blir jag glad!

Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, lagade lite mat, blev såna tortilas med tacofyllning och massa god sallad till! Padde och Robban kom förbi för att hälsa på sjuklingen :)

Micke känner sig lite bättre idag, antagligen för att medicinen börjar hjälpa nu! Det blir bara lugn och ro för han hela veckan, det är ligga eller stå som gäller! hehe

Hoppas ni haft en underbar helg!

Kram

Akuten...

Blev en intressant men oväntad dag!
Åkte till Thysells i Anderslöv, det enda som fanns där va en riktigt fet säng, den hade lätt platsat i Cribs!
Sen blev det Nilssons i Svedala, hittade massor av fina saker till helt okej priser, sen blev det donken och SWEdala Outlet. Hann med en fika hos Mickes morfar också, hela dagen har tillbringats med Henrik och Angelica :)

En stund efter Micke hade vaknat började han få ont i ryggen, i vanliga fall är inte han den som klagar, men under hela dagen har det blivit värre och värre, så han rignde sjukhuset i Lund, dom tyckte att han skulle komma in på direkten, men eftersom vi ändå va i Svedala så körde vi till Trelleborg och hoppades på mindre köer där vilket stämde alldeles utmärkt! Han fick komma in snabbt, där konstaterades det att diskarna emellan kotorna i ryggen hade börjat läcka, så där är nerver ikläm och en massa annat som jag inte fattade vad doktorn så. Iallafall så fick han massa morfin och grejjer, ska va sängligande i en vecka och se om det blir bättre. Tyvärr så hjälper inte medicinen mer än att han blir helt snurrig och trött!!

Nu ska jag bara ta det lugnt, man får ju leka personlig assistent 24/7 ett tag framöver :D

Hoppas ni haft en bra lördag!!
Kram

Nattinatti!

Nu va det sovdax, har haft en skitball kväll hemma hos Vevve!
Jag,Micke, Paddan. Vevve och hennes lillasyster Dessi käkade pizza och kollade på Let´s Dance!

Jag och Vevve lärde Dessi saker som en 10 åring absolut inte borde kunna, det va nog inte så bra! I alla fall inte om hon berättar det för deras föräldrar, då är det kört för oss!! haha

Tack för en supertrevlig kväll!!!

Förövrigt har det varit en mycket bra dag!

Dröm sött!

Sliten!!

Nu är jag trött som en gnu, blev en heldag hos Jessica idag, ska börja va där lite mer för jag får så många olika bra ideér när jag är där! Sorry gumman att jag glömde städa efter mig, lovar att göra något annat för dig en annan gång ;D

Hårförlängning på G, det va dagens projekt, och klippa luggen, Men det får bli i nästa vecka istället för även fast jag vända ut och in på hela hennes lägenhtet så hittade jag inget jävla lim!
Detta projekt gick så långt att Jessica och Dessi  hatade mig, folk på msn ignorerade mig osv.
Den enda som faktiskt hade lite förståelse för mig va Angelica! <3

Nu ska jag sticka upp till Vevve å spana in nya lägenheten och käka lite!

Hoppas det blir en bra kväll både för mig och alla mina trogna läsare!

Puss å Kram

Uppe med tuppen ;)

Vem hade räknat med att få se mig uppe vid den här tiden????

INGEN I HELA VÄRLDEN!!  

Idag börjar allvaret, inget mer sova hela dagarna eller se 12 avsnitt av Greys Anatomy å liknande.
Idag ska vi först till lund å käka frukost, sen till jessica, när vi varit där så ska vi kanske till körskolan å kolla lite... Sen borde Dessi köra in till volvo oxå! (när jag skriver VI menar jag ju givetvis jag och Fezzen)

Jag gick och la mig vid 12 igår för att få sova några timmar inatt.. Somnade typ halv 4, och sen ringde klockan kvart i sju! Då va jag nära döden!!

Nu ska jag gå och sminka mig, å platta till håret. Idag hade jag behövt en lastbil med cleareyes för att se pigg ut!

Men detta ska vi väll lösa på något sätt!

Ha en mysigt fredag!!

Puss och Kram Emelie som ska va nykter hela helgen!

Nattinatti!

Nu är det sovdax för mig, har varit med Fezzen hela kvällen, blev en runda till Lund!
Käkade middag med micke och robban innan, sett 7 avsnitt av gossip girl, så har min dag sett ut :D

Rätt så ointressant med andra ord ;)

Ni som inte sett den än, börja kolla!!!!!! (Gossip Girl alltså)

Nu blir det sängen, imorgon ska jag upp tidigt!

Ny dag med nya äventyr ;)

Pusss Posh



Grattis Benji!

På 6 månaders dagen!!!
Ses imorgon ;)
Kraaam

image6

Här är en bild på lilla sötnosen!

Trasig telefon!

Det värsta har hänt! Den bärbara telefonen är numera en död telefon :( R.I.P

Jag hatar att va utan telefon, tur man har en ny fin mobil!

Har precis kollat två avsnitt av Gossip Girl, en helt underbar serie!
Rekomenderas varmt, känns lite som 2000-talets Beverly Hills!
Och hur bra är inte det? Förr i tiden så lekte vi 90210 i skolan, jag brukade va Valerie, hon är cool!
En riktigt Biaaatch :D

image39

Annars händer inte mycket idag, kanske en tur till Bjärred ikväll!

Nu ska jag ta och städa undan lite här hemma!

Ha en underbar dag!!

Shoppat!

Idag har jag lite tråkigt så då ägnade jag en timme åt att shoppa lite på H&M!
Blev 8 plagg för 1200 kr så det får man ju vara nöjd med!

Bland annat detta köpte jag:

image34

Den jackan fast i svart (Till nästa vinter om inte annat)

image35
Ett par helt vanliga jeans, såg betydligt bättre ut på tjejen i katalogen än på denna bilden :)

image38
Denna tröjjan, och en skjorta att ha under. Dock hag jag redan ångrat mig om skjortan!

Sen blev det även ett par svarta byxor, mina älskade svarta byxor som jag fick av söta Vera börjar bli litta slitna så det va dags för ett par nya, sen köpte jag en cardigan och ett linne som man fick köpa ganska billigt, vet inte vad jag ska ha dom till, om inte annat får jag väll ge dom till mamma ;) Sen blev det två toppar, en vit och en brun!

Jag är nöjd!

Gossip Girl

Nu ska jag lägga mig i soffan å kolla något avsnitt tänkte jag!
Hört att den ska vara kanon!


image29

Avlägger en rapport om en stund!

Tito Again..

Antar att det börjar närma sig slutet i rättegången mot Tito Beltran.
Jag vet inte varför men jag har bara känslan av att han är så skyldig!
Det är lixom taggarna utåt hela tiden!
http://sydsvenskan.se/skane/article293764.ece

Visst är det lite konstigt att hon väntat i så många år med att gå ut med detta. Men samtidigt är det nog ingen lätt sak att berätta om för någon!

Japp, den som lever får se, jag väntar med spänning på resultatet!
Som sagt, SKYLDIG enligt Poshan :)

I huvudet på Gynning!

Vilken kvinna!
Hon är riktigt skön och äkta!

Serien va kanon, precis som jag hade förväntat mig!
Kul att bröderna Schulman också va med på ett hörn!

image28

Hade nog aldrig lämnat mitt barn till henne efter att ha sett detta iofs :D

Nattis!

Zlatan <3

Jag har precis sett reprisen på idrottsgalan!

Äntligen kan vi älska Zlatan, igår tyckte jag han visade vem han egeltigen är!
Han visade att han inte är den dryga, ointresserade, otrevliga och diviga fotbollsspelaren många tyckt han varit i alla år!

Jag grät.
Jag gråter aldrig vad som än händer på tv.
Och sen gråter jag när Zlatan vinner ett pris.

Kan han påverka mig så, så kan han nog påverka en stor del av hela svenska folket!

Zlatan är ingen person, han är ett fenomen. Han visste vad han ville och han gjorde det! Han gick hela vägen och lite därtill. Han kunde blivit vilken falafelbagare som helst, men istället blev han en av världen bästa fotbollsspelare!

Han skulle dock behöva klippa sig :D

Och vad söt hans sambo är! Vilket par!

Det näst bästa på idrottsgalan va Arne Hägerfors glädje över att Zlatan vann, vilken min, vilket leende, vilken glädje!


Här står en lite mer ordentlig version, kanske skrivet av någon som faktist kan lite om fotboll :D
http://sydsvenskan.se/sport/article293287.ece

Tiden går fort!

Idag blir det en lugn dag, Maria kommer kanske hit snart å hälsar på lite.
Kvällen kommer bestå av Gynnings nya program!
Kan inte bli annat än underbart när det är hon som är i centrum!

Har sovit skitdåligt inatt, har börjat vända dygnet på fel håll igen, måste snart få rätt på det igen innan jag blir knäpp :)



image27

Idag är det 3 årsen Mickes farmor gick bort, känns som igår!
Ska åka och tända ett ljus för henne ikväll!

Dålig dag...

Det är inte ofta jag är såhär, men idag är det en rikti skitdag. Har fruktansvärt ont i min hand, vad jag än gör så finns det inget som underlättar, har vaknat säger 5 gånger inatt av att handen är helt bortdomnad, får ligga och skaka den i flera minuter för att det ska börja bli bättre.

Jag är så trött på detta, jag orkar inte mer känns det som. Jag har varit hemma sen i maj, bara jobbat lite sen dess, provade på men det funkade inget vidare.

Får höra att man ska va glad som får betalat för att gå hemma och liknande, men helt seriöst. Jag förlorar ungefär 3000 i månaden på detta, ibland lite mer, ibland mindre. Man gör ingenting, alla andra har ju fullt upp med sina jobb!

Har frågat försäkrsingskassan om någon slags sysselsättning på dagarna men det går inte att få, det enda dom sa till mig att göra va att gå och hälsa på jobbet ibland och ta en kopp kaffe, men helt seriöst, så fort man visar sig där så känner man sig som Judas. Jag har inte en aning om vad som händer där längre, tror inte ens dom räknar mig som personal längre eftersom jag igår fick frågan "Har du fortfarande kvar dina nycklar?" med en väldigt konstig ton precis som att jag borde lämnat in dom för längesen.

Jag hoppas att det går fort tills dom kan operera mig så man kan komma igång igen, vad det blir man kommer gång med har jag ingen aning om, det får tiden utvisa!

Ny vecka!

Måndag igen, inga speciella planer denna veckan!
Idag ska jag å Fezzen ut till Dalby på lite äventyr :)

Fick kalleles till min handkirurg idag, ska dit den 7  Februari för provsvar :)

Skriver mer sen!
Kraam

Slut på denna helgen..

Ännu en helg är förbi.. Tråkigt att dom alltid ska gå så fort!

Måste tipsa om nya filmen Mr Woodkock som jag såg igår, sjukt rolig! Se den!!

Har varit en ganska lugn och skön helg, hela dagen idag tillbringades med Maria, Linn och Dessi, super trevligt!

Kom hem för någon timmesen, började laga mat direkt. Idag blev det kycklingfilé, hasselbackspotatis, gorgonzolasås, sallad och vitlöksbröd. Hatar sån möglig ost men sås med det i är gott :D

image26
En bild på skapelsen :D

Nu blir det nog tvn och datorn för mig resten av kvällen, orkar inte mycket mer idag!

Hoppas ni haft en lika bra helg som mig!!

Kraam

Hejja Eslöv!

Gårdagen va lugn, nu har jag duschat och ätit frulle som Micke lagade ;)

Nu ska jag bara sminka mig sen bär det av till Eslöv!
Jag å Dessi ska köra upp och hälsa på Maria å Linn nu när dom är ensamma hemma.
Ska bli mycket trevligt, saknar att umgås med Maria, ett tag träffades vi nästan varje dag :D hehe faktiskt utan att tröttna på varandra!

Nu ska jag fixa det sista!
Hoppas alla har en lika bra söndag som jag!!


Kraaam

Dancing in the dark



can we try again
to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny

CHORUS:
my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
a fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

every time I think of us
my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his words like music to my ears
I hope it's not too late
that you still await
oh please tell me that you're still having faith

CHORUS:
my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
of fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

Hmmm
But faith is not mine
if I could I'd unturn
the hands of time

CHORUS:
my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
I believe we'll make it through
If you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love
never enough
love

Lördag!

Äntligen helg, även fast man går hemma och är sjukskriven så längtar man bara till helgen!
Igår va det utgång med Dessi, det va trevligt! Vi fick träffa våran största idol så det va rätt kul, han beskrev hur livet som idol är. Det är nog jobbigare än vad man tror! Han gav oss även en förklaring i Swedish Powwa :D Hahahah

Idag blir nog nog Lund, storhandla å hälsa på lite folk typ :)

Nu ska jag gå och sparka Micke ur sägen!

Ha en underbar lördag!

Kraaam

Massor med nya besökare!

Helt plötsligt strömmade det till bland besökarna hos mig :)
Alltid trevligt, Välkommna till min vardag, hade jag vetat hur många som tittade in här idag hade jag nog inte skrivit världens gnälligaste inlägg imorse!
Tråkigt att ingen visar vem dom är bara :)

Nu har jag precis sovit 3 timmar, det va nog va jag behövde för att humöret skulle komma tebax!
Nu är det PartyPosh som skriver istället!

Att ragga folk till en förfest i mitten på januari verkar inte va det lättaste, antingen är folk panka, eller så har dom som nyårslöfte att sluta dricka! Vad är det för folk man umgås med egentligen?

Micke lär komma innanför dörren vilken sekund som helst, då ska jag börja göra mig iordning inför kvällen!

Någon som vill ut ikväll, bara hör av er ;) Det lutar åt Aces @ Blue Ice men jag å Fezz är alltid flexibla, så har ni ett bättre förslag så... :D

Ha en underbar kväll alla gammla & nya läsare!!!

Kraaaaaam

image25
Såhär ser vi ut när vi druckit alldels förmycket!!! :D

Jag dör nu.

Av trötthet, halsont, nackspärr, utmattning och ont i huvudet.
TACK!
Hela jävla natten har någon hållt mig vaken med sitt snarkande. När jag väl lyckas somna så vaknar jag av att Bamse vill ut. Tydligen är arbetsfördelningen så här att jobbar man ska ska man inte behöva göra någonting. Jag ber inte om mycket men hjälp med disken vill jag ha med tanke på min hand. Tror ni jag får det?

Jag orkar inte mer.

MVH
Världens Gnälligaste Posh

Tito Beltran

http://sydsvenskan.se/skane/article292392.ece
Med anledning av detta. Är det sant så är det verkligen förjävligt.
Sen undrar jag även vem den mannen tror att han är, vilka uttalanden om att Sverige är skit osv.

Stackars tjej som måste genomlida detta med alla media runt omking!

Snart får vi svaren, ska bli mycket intressant att se!

Tack gode gud!

För att jag inte va Maria igår, då hade jag mått dåligt!
Däremot är jag glad att jag är Marias vän så jag får höra vad hon lyckas med!
Love you honey, tack för du förgyller min dag med dina historier!

Igår kunde jag inte sova, låg i sängen i två timmar och funderade över bra saker man kan blogga om. Givetvis tänkte jag först skrivit ner det, men så tänkte jag "dom här bra sakerna glömmer jag aldrig" å imorse när jag vaknade va det mesta borta. Utom en sak, det va bloggandet om att jobba. Men det ska jag ta lite senare eller en annan dag!

Igår va mickes pappa och fru här, käkade kinamat och jag slängde ihop en kladdkaka till fikat!

Efter det va vi inne hos Henrik och Angelica, Micke hade tiggt till sig lite saker ifrån Henke!
Roligt att träffa dom så mycket nu det senaste faktiskt, får bli lite bättre på det!

Idag blir det storhandling, antagligen citygross, sen ska jag nog mest ta det lugnt, har jätteont i halsen!
Ha en lovley dag!
Kram från mig :)

Heeeej

Idag är Poshan på mycket bra humör! Jag ska städa, diska (som micke sket i att göra igår även fast han lovat), vika tvätt, baka en kaka och fixa lite annat smått!
Ikväll kommer Mickes pappa och Seija på besök, då måste här va fint!
Hade tänkt att bjuda på middag men eftersom vi inte hunnit handla på flera veckor så är här lite tomt!
Får se hur vi gör med den saken ;)




Denna låten spelas flitigt här hemma, fast ingen live version, stor skillnad på hennes röst på dom faktiskt!
Igår låg jag med nya mobilen å handfreen å lyssnade på denna innan jag skulle sova, då slog det mig att Evelina är 100 gånger bättre än äckliga hjulbenta, bölandes, namntjuvens Picasso.


Mot sherwoodskogen, eller jag mena disken i köket!

Middag!

Nu är middagen avklarad, blev wook med nudlar, cashew, vattenkastanjer, purjo, paprika, svamp, morötter och massa kyddor och sweet chili sås. Till det hade vi vårrullar!

image24

Tisdag!

Tänk, för bara en veckasen va det nyårsdagen, där låg man i soffan på orust en hel dag och orkade knappt röra sig!

Igår va en mycket bra dag, naglar å mobilshopping :D Dessi va här hela kvällen, vi nördade oss som fan, satt i varsin ände av soffan med varsin laptop å pillade med våra mobiler! Förhoppningsvis blir det en repris idag, fast då ska vi nog tvinga Micke att va hemma för vi saknade hans hjälp igår!

Jag känner att jag börjat försumma många av mina gamla kompisar, det är inte med mening! Jag tycker om er alla massor och önskar att vi kunde träffas oftare! Jag antar att det blir såhär när man bara får hemma, folk tänker kanske inte på att jag alltid är hemma och jag hör inte av mig för jag tänker att alla utom jag jobbar!

Ska försöka få svar om handen nu i veckan, vill bara bli opererad med en gång, hade varit så skönt att få det gjort så man kan återgå till ett normalt liv. Även om det inte alltid är kattskit att gå hemma så tröttnar man ska ni veta!

Nu ska jag återgå till att pilla med mobilen!
Ha en härlig dag!

Ny mobil!!

Idag skulle jag å Dessi ner på obs för hon skulle köpa ny mobil... Å vad händer? Jo givetvis köper jag en oxå, dum som jag är :D
Fast jag e jättenöjd, har suktat efter denna mobilen sen den kom så varför inte lixom?

image23
Se så fin den är!!!

BTW, naglarna med kanon! Bild kommer!

Stackars mig :(

Har sovit sämst inatt, oni halsen å huvudvärk så jag snart tuppar av!
Va vaken från och till hela morgonen men vid 10 ringde Micke å sa att snickaren skulle komma så då va det bäst att gå upp å klä på sig lite!

Han skulle komma tillbaka när som hels nu och laga lite saker, ska bli skönt att få det fixat!
Fick själv bestämma när det skulle göras, kom på nu att om jag varit smart hade jag tagit imorgon hade Micke fått ta med sig Bamse på jobb, något som Bamse älskar och som kan vara rätt skönt för mig ibland!

Nu ska jag gå å göra mig klar för sen ska jag och Dessi in till stan och fixa mina naglar och kanske gå en runda på IKEA!

Ha en härlig dag!
Kram

Greys Anatomy


Om inte alla redan visste det så är jag ett stort fan av Greys!
Detta är bästa klippet någonsin från den serien!'

Nu blir det sängen!
Nattinatti

En dag i DK

Hemma igen efter en dag i Köpenhamn med Henrik och Angelica, suuupertrevligt!
Tusen tack för vi fick följa med!
Va på Fields och shoppade LITE, jag shoppade mest, å det enda jag köpte va en ny piercing till näsan ;)

Sen va vi inne i stan och kollade på Henkes jobb, och sen började problemen.. Vart ska vi äta?
Efter en promenad och en del olika förslag beslöt vi oss för att äta på Elyseé i Malmö istället, men givetvis så va där fullt när vi ringde så frot vi kom till Sverige så det slutade med Kina Buffé, det va gott och mätta blev vi!

Nu e vi hemma igen och denna kvällen kommer bli mycket lugn känns det som, imorgon börjar Micke jobba igen :(

Ha en mysig söndagkväll!

Kram

image22
Här e jag och min supersvullna piercing som gör ondare än ondast typ!

Fields

Idag blir det Fields i Köpenhamn med Henrik och Angelica.
http://www.fields.dk/  för er som inte vet vad det är!

Igår va dom här, vi drack, spelade spel å hade verkligen supertrevligt, Micke blev toppad som fan så han va litte dryg när dom hade stuckit hem, Kom i säng vid 5 imorse.

Sista dagen innan Micke börjar jobba igen, känns lite trist för vi har haft jätteroligt dom här 2 veckorna han varit hemma.


Ja just det, igår tåg jag ut min piercing i läppen. hade ute den i ca 3 timmar, å när jag sen skulle sätta i den igen tror ni inte hålet har växt igen? Så mitt i natten började projekt trycka igenom staven i läppen, det krävdes lite bod och tårar, något andningsuppehåll ;)
Tillslut så gick det efter att ha tryckt i fen från utsidan, men får ha i en stav som är 1.2 mm tjock istället för den vanliga som är 1,6, och sen är den nästan dubbelt så lång som den vanliga, ska fixa en bild sen så ni får något att skratta åt ;)

Dagens outfit:
Ett par rosa partytrosor
(men snart ska jag gå och duscha å ta på mig något vettigt)

Till min rådgivare: Kolla in denna bloggen du, inte många punkter, utropstecken, konstiga förtkortningar osv. Är du stolt nu?


Nu ska jag göra mig klar! Ha en lovley dag!!

Kraaam The Posh

Grått..

Idag är det helt galet... Det regnar och blåser samtidigt så det blir väll hagel typ.. Vi har IS på rutorna, ser ut som regndroppar men det är verkligen is... Micke och Bamse är ute och leker med Robban och Lazy.. Jag pallar shi va ute i denna kylan..haha.. Dessutom måste någon va hemma och plocka undan och planera kvällen.

Henrik och Angelica kommer eventuellt ikväll, tänkte laga lite middag, dricka lite gott och spela spel eller något i den stilen!

Igår va vi bara hemma å tog det lugnt, lagade lite tacos å sen kom Vevve och Patrick, kollade på "Underbar och Älskad av alla" en film som fått rätt dålig kritik men som vi alla gillade, även Micke som brukar hata sånna filmer tyckte den va lite kul :)

Men en sak stör mig i alla filmer, tjejen träffar värsta hetingen som gör allt för henne, hetingen har sedan alltid ett rövhål, otrogen, lögnare osv.. Varför kan aldrig dom snygga killarna bara få va snygga å perfekta även fast tjejen inte e lika het?
Jag borde skriva ett manus till en film!

Har förresten börjat läsa några olika modebloggar, dom flesta presenterar typ dagens outfit med bilder på sig själva osv, vad tycker ni. ska jag oxå börja?
Testar idag iaf...

Dagens Outfit 5/1 2007.
Gråa strumpor med öron på så dom ska se ut som hundar i något luddigt material
Blå t-shirt från mickes jobb
Svarta mjukis som e 3 stolekar förstora.
Beige Bh
Vita trosor

Jag tänker dock inte publicera en bild för att då kommer jag ha noll läsare kvar...

Några tips för att jag ska komma upp i runt 100 000 läsare om dagen?
Är det bilden som ska till eller?

Nu ska jag nog gå å baka en kaka å fråga micke å robban om dom vill ha fika nu när dom e ute å leker med hundarna i detta skitvädret!

Ny familjemedlem!!

Det här e Buddha, våran nya familjemedlem.. Men han e bara på låns, egentligen är han en av Dessis tvillingbröder. Men saken är att dom inte riktigt kommer överrens, direkt när vi stoppade in dom i bilen igår började dom bråka... Så vi ska se, kanske trivs han så bra här hos oss så han får stanna!
image19
Han sov gott i sängen inatt!

image20
Micke hjälpte han på med kläderna imorse, givetvis blev det en Scania tröjja, på ryggen står det "När jag blir stor ska jag också köra Scania" så vi pratade igenom det och Buddha säger att han skulle vilja följa med Micke på jobbet en dag!

image21
På eftermiddagen fick Buddha, Lasse och Bamse leka lite.. Dom börjar bli bra vänner nu, skönt att han kommer in i familjen fort!




Trött...

Sååå trött jag är idag... Va hos Jessica imorse, somnade en timme där :D
Sen när jag kom hem på eftermiddagen sov jag en timme till...

Å givetvis har jag 100 saker att göra här hemma.. Så nu ska jag ta tag i dom!!

Lite spel å grejjer hemma hos mig ikväll kanske???

Puss

Tvätt...

Fyfan vad Micke är bäst!!
Har sorterat bland våra kläder nu när vi städat garderoben, handdukar, lakan, gardiner å massor med kläder har han tvättat. Plus allt vi haft med oss när vi varit borta!

Så nu ska vi hjälpas åt att vika..

image18

Nattinatti

Garderoben...

Vilket helvetsprojekt... Fifan alltså... Men det börjar ta sig, vi började inte förräns vid 21 igår, lite korkat typ,, menmen,,
Har kastat massor med saker, micke lider av svår separationsångest när det gäller kartonger och sladdar, men han har arbetat riktigt bra på den sen sist vi städade!

Nu ska jag laga lite frukost sen blir det till att fortsätta.. Ikväll ska vi tvätta, kanske inte världens roligaste att göra när micke har semester men det måste göras det oxå!!!

Ha en trevlig dag!!


BTW, funderar starkat på att börja lösenordsskydda min blogg, dels för att det är många som läser men ingen som kommenterar vem dom är, känns tråkigt att skriva men inte få någon feedback alls mer än från Tove ;) , sen handlar det oxå om att folk tydligen läser här för att snoka reda på saker om andra å sånt pallar jag inte med!

Hemma!

Äntligen hemma igen, kom vid 2 inatt typ... Borta bra men hemma bäst som man brukar säga ;)

Idag va egentligen helt andra planer, men jag orkar inte ens tänka på det. Tycker jag fick ta mer skit än vad jag förtjänade.....Men det finns 2 st som skyller allting på mig och jag orkar inte. Hur man än gör är det fel känns det som.

Idag har Dessi varit här, jag utklassade henne och micke totalt på MaxiYatzy!!! höhö
Bakade muffis å av Fez hennes presenter!!!

Nu ska vi laga lite mat, sen funderar jag på att röjja ur våran klädkammare....

Ha en trevlig kväll!

Gott Nytt!

Sleten som fan... Fyfan, men trevligt va det!!!!
Tack för igår alla inblandade!!

Skriver mer en annan gång.

Kraaaam

RSS 2.0