Jag gör det..

Yes, jag gör en Blondinbella... Återkommer typ nästa vecka :D Då kommer det bli massa skrivande!!

Nu är det dax!!

För sista steget... Jag är ite nervös, det kommer bli en konstig förändring, men det ska bli skönt oxå!!!

Vevve kommer snart!

Förhoppningsvis kan vi fira ikväll
 :)

Underbar...


Amanda!



Sitter å nördar mig lite på Youtube, kommer ständigt till detta klippet, har säkert sett det 500 gånger utan att överdriva, varje gång så ryser jag i hela kroppen, sen när Kishti ställer sig upp, då blir jag blank i ögonen! Detta måste va det bästa från Idols historia!

Har varit uppe i byn en runda, fixat lite ärenden! Nu tänkte jag ta mig en macka, har inte hunnit bli någon frukost idag! Sen ska jag fixa en liten överraskning till min älskling!

:)

Från att ha planerat världens slappedag hemma så blev det precis tvärtom..Linda fick ett återbud så jag stack in till stan vid 14 för att fixa min naglar som såg förjävliga ut... Fick världens coolaste naglar idag, kommer bli perfekt om man ska ut och festa som jag förhoppningsvis ska på fredag.. Vem vet?? Har ju lite att fira!

Blev en snabb runda på obs med Vevve, träffade Jessica där, så hon fick skjuts hem, snackade lite skiten stund, va längesen jag träffa henne sist!! Sen följde Vevve med upp hit, vi lagade stuvade makaroner å köttbullar.. Eller jag lagade å vevve å micke bara glodde.. haha Sen kom Wina upp, satt och snackade rätt länge å bara tog det lugnt!
GRATTIS WINA får man väll säga, eftersom jag vet att du är en av mina bästa läsare ;) Nu är det bara en dammsugare och lite möbler som saknas! hahahahah

Blev ingen sovrums makeover, kanske blir imorgon, eller så kommer H & A hit, kollar Greys Anatomy som jag snart längtar ihjäl mig efter!!! Va såååå nära att dra hem det igår, men jag vill börja kolla på tvn istället!



Jag läser och funderar, jag försöker men får inga ordentliga svar. Snart ger jag upp. Allt ont för något gott med sig säger man, men jag vet inte riktigt om det är så i detta fallet. Jag har iaf inte fått ut någt gott av det hela. Tankarna snurrar ofta, men egentligen kommer jag inte fram till någonting.

Gomidda :)

Själv va  man uppe tidigt imorse, redan halv 8! Tack för det störningsjouren :P Nä men helt allvarligt så somnade jag om typ direkt så det va lugnt!

Vakmade för en stundsen, ska snart laga lite frukost. jag är sugen på en kopp The idag, det dricker jag typ aaaaldrig! Ikväll ska jag å micke göra iordning i vårat sovrumm, fick en ny tv igår av världens snällaste Stickan!!

Allt roligt som skulle hända idag blev flyttat till torsdag :( Kan inte hjälpas men så är det.. Så nu får jag vänta två dagar längre :D

Måndag!

Vilken slappedag, men det är jag värd!! Varför kommer ni få veta snart ;) Hade gärna berättat men det finns omständigheter som gör att jag inte kan!
Håller på att fixa lite inför morgondagen, kolla upp olika saker och så!

Är så jävla trött idag, vaknade redan halv 9 imorse, och la mig rätt sent... Så jag antar att jag förtjänar att vila en stund nu :D

Har varit en tjuv hemma hos oss, det enda dom tog va Mickes playstation kontroller. Vem vet? Dom kanske kommer fram den dagen han får fixat en tv till sovrummet! Jag kommer iaf njuta av att kunna se på tv ett tag framöver!



Tell me why!



Till Dig!

Söndag!!

Drygt att helgen alltid ska gå så fort...

Igår va vi inne i stan, fick köpt mig en ny mobil! Blev en samsung, har kört med sonyericsson i så många att jag tyckte det va dags att testa något nytt, och än så länge är jag sjukt nöjd!!!


Samsung Soul, najs!

På kvällen va Vevve, Robban, Stickan och Wina här, vi lagade mat och framförallt världens godaste kladdkaka!!!

Idag ska vi ut till Lund, gå en promenad i höstvädret med Bamse, sen en fika hos svärmor va planen!!!

Hoppas ni får en skön söndag :D

Kram

Tuggar på linan..

Wina sitter här och spelar allan, påstår att min dator tuggar på linan!
Han ska bara passa sig annars blir han utan kladdkaka!

Underbart!!!

Det är fredag, solen skiner och mitt liv leker mer än det gjort på skitlänge!!

Har idag fått ett underbart besked, kan inte säga vad det är än, men jag tror att jag berättat för dom flesta som känner mig! Ni som är nyfikna får skickat ett mail så lovar jag att berätta!

Men inom dom närmsta veckorna så kommer hela världen att få veta!!!!

Uppe med tuppen!

Ska göra mig iordning å lite sånt, sen kommer My Booooooo Vevvebaboooo! haha

Kan nog inte avslöja vad det handlar om än, men snart kanske!!
Och det är inte för att jag inte vill utan för att jag inte kan hel enkelt...

Önska mig bara lycka till och tänk på mig klockan 10!

Hihi

Kryptisk? JA som fan..

Imorgon händer något sjukt roligt å jag e så jävla glad!! Sen hur det blir det är en annan sak, men bara att få möjligheten gör att man känner sig lite piggare å gladare!!

Nu bär det av in till lund, ca 100 saker att fixa där idag!

Snart torsdag!

Imorgon händer massa saker, både bra och dåliga men spännande ska det bli!!
Micke är ledig och vi har massor att göra, förhoppningsvis får man bara dom svaren vi önskar och inget annat :)

Idag händer nog inte mycket, bara ta det lugnt och sen en film eller så.

Har faktiskt ingenting att skriva om idag, vädret suger, alla jobbar, jag har tråkigt osv!!

Nu är jag tillbaka :)

Egentligen va jag det redan igår men dagen gick fort och jag hann inte med något vettigt alls!

Helgen har varit underbar, göteborg är verkligen en super trevlig stad!

I fredags blev det lite shopping, sen en mysig middag på en Grekisk restaurang! Lite öl å cider på kvällen och idol på tvn, så najs att bara slappa, inte behöva känna att man måste göra saker bara för man är borta!

Lördagen va shopping heeela dagen, fick inte handlat supermycket, en sjal, en t-shirt och en kofta blev det, och lite annat småfix! Senare på eftermiddagen kom Sofie och Leo, vi satt och snackade en stund, drack lite gott å så. Sen vid 20 va det dags att kolla in Betnér på Storan, så sjuuuuukt roligt! Han höll på typ 1 timme å 40 minuter men tiden fick supersnabbt!
Efter det blev det middag på en italiensk resturang! Sen tillbaka till hotellet för att dricka lite mer :D

Pallar inte dra allt vi gjort, tror inte ni är supersugna på att veta heller! Men helgen har varit underbar, att bara kunna göra vad man vill när man vill det utan att känna någon stress, hotellet va supernajs, riktigt lyxigt faktiskt, och att sen få tillbringa helgen med dom man tycker om är ju inte heller helt fel!




Våra fina pojkar :)




Systrarna G

Wihoo

Nu är det snart dags, frukosten är uppäten och allting är packat..
Om en stund sticker vi till centralen!

Hoppas ni får en underbar helg, för det ska vi ha!!


Förberedelser!

Nu håller jag på och småfixar lite inför våran lilla Gbg helg :)

Bamse är lämnad på dagis, hemmet är någorlunda städat osv. Nu är det bara packningen som fattas. Wina har lånat ut världens coolaste väska till mig, ingen risk man tappar bort den på tåget iaf haha

Kvälleen har varit lugn, lagade korv stroganoff till micke å robban, sen körde vi ut till Stävie och lämade Bamse, hann med en runda till lödde oxå! Va mest bara kallt fakttiskt, lite roligt folk dock!

Datorn stannar hemma i helgen... TYDLIGEN ;) Nä men det kan va skönt att va utan den ibland oxå :D TYDLIGEN! haha


Duktig!

Idag känner jag mig flitig, ska tvätta och städa lite här ikväll!
För imorgon ska det packas och på fredag blir det Göteborg!! Så naaajs det ska bli!

Har nyss varit ute på en riktig långpromenad, 2 timmar, gick runt spille och lite så.. Träffade micke å robban oxå och tog en cigg!

Är så stolt över min hund, han är så sjukt duktig när vi är ute och promenerar, går fint i kopplet utan att dra, lyssnar på vad jag säger och söker hela tiden kontakt för att kolla så allt är okej! Men jag blir så jävla arg på folk som inte kan hålla ordning på sina hundar, idag kom det en Golden emot oss, Bamse skällde och den skällde så jag vände och gick snabbt åt ett annat håll, den följde efter en bit och brydde sig inte ett skit om att ägarna kallade.. Aja tänkte jag, då kopplar dom väll den nu.. Men 10 minuter senare så händer samma sak, bara det att nu kom hunden ända fram och började nosa på Bamse, han brydde sig inte speciellt mycket men han kunde lika gärna blivit vansinnig, det har ju dom korkade jävla ägarna inte en aning om... Så jag slängde ur mig lite sura kommentarer när dom tillslut kom och letade efter sin hund, men det är inte lönt att ta en diskussion med sånna människor så jag sa vad jag tyckte sen skakade jag på huvudet och gick därifrån..



Finaste Vovven, fast med fulaste kopplet :D Men så går det om man tuggar isönder sina koppel för man har tråkigt på dagis!!!

Måndag!

Måndag igen, både bra och dåligt!

Helgen har varit trevlig, i ferdags va Robban, Linda, Stickan och Wina här! Alltid lika trevligt :) Jag och Micke lyckades laga grekisk matt till oss, så jävla gott! Tack till Henrik å Angelica fö det tipset ;)

Lördagen va det skånemässan med H & A och pojkarnas pappa, fick snyggat till mina naglar lite, kollat på massa olika grejjer, både bra och dåliga, köpte en Rouge på Peggy Sagé, DIT ska jag och Angelica en dag för att shoppa smink, bra priser, trevlig personal osv! Perfekt ställe!! På kvällen blev det kinamat för oss alla, sen satt Micke å Henrik och spelade till klockan nästan va 3 på natten.. Men det va helt okej faktiskt!

I går blev det en tur ut till Mickes mamma å Stefan, käkade lite och fikade! Sen tog vi oss en tur till Ica Maxi, sen va vi bara hemma, så skönt faktiskt, micke spelade medans jag småpulade lite, lägenheten va städad, alla kläder va tvättade, all diska va undan, så jävla skönt att inte känna att man måste göra något utan bara kunna glida runt här hemma utan att behöva bry sig!

Senare på kvällen käkade vi lite olika tapas och kollade på PS! I love you! Vilken bra film alltså, tillåmed Micke gillade den!!!! Väldigt sorgligt samtidigt som den va skitbra!

Nu är det dags för mig att göra annat, ha en härlig dag :)

Tvätta.

Tydligen så skulle min SAMBO tvätta idag mellan 8-12, jag har ingenting med det att göra. För han bokade en tid och planerade detta själv, jag erbjöd mig att tvätta i lägenheten nu i veckan men det ville han ikke. Men TYDLIGEN så innebär det oxå att jag måste gå upp? Och dessutom att jag ska va trevlig? Det är mer än jag förstår.

Tvätten är lite av hans uppgift eftersom jag sköter allting annat. Men men.

Jag har vaknat på fel sida, så enkelt är det.

Kevin Borg!

I love you!
Jag känner mig som 12 år och besatt av Backstreet Boys när jag hör Kevin Borg sjunga!
Sikken kille!!!!



Mina andra två favoriter i Idol detta året är Sepideh och Robin B!

Fattar inte vad alla ser hos den där Anna, helt ärligt, aldrig sett en tråkigare människa! Hon är 16 år men beter sig som 56, det är så sjuuuukt tragiskt! Jag tänker inte skriva vad jag gjorde när jag va 16, enbart eftersom min mamma läser detta! Men jag kan säga så mycket som att jag va inte en hundradel så jävla torr och tråkig som hon är!

Suprise..

Igår fick jag en superfin bukett med rosor av min älskling! Hur glad blir man inte för sånt??



Undra vad jag hade gjort för att förtjäna dom?

Nu gråter vi lite...



Okej?

Vart tog denna veckan vägen?

Galen vecka, vaknade vid 9 och tänkte guuuud va skönt redan torsdag... Somnade om, vaknade efter en timme och insåg att det va FREDAG!! Är inte sugen på att festa idag, men jag tror jag hoppar denna helgen. har ju annat att göra! Igår va jag ute med Vevve halva natten, träffa massa folk å så! Skitroligt :D

Veckan har varit kanon hittils, i måndags va det Henke och Angelica som gällde, sen i tisdags storhandade vi, onsdagen så va stickan å robban här, och igår va det ut med babooo, skönt när man har att göra!!! Å tur man har så många kompisar att umgås med :)

Har kännt mig vuxen denna veckan, gjort något som inte är mig riktigt likt, trodde jag gjorde det för att det skulle va värt det, men tydligen inte. Mycket har hänt, men jag ångrar ingenting!

Nervös!

Så in i helvete... Men snart vet jag!


OBS! OBS! Mamma, det är inget graviditetstest eller liknande så du behöver inte ringa och va hysterisk. OBS! OBS!

Hotellet är bokat!!

Igår bokade vi hotell, blev Scandic Crown i Göteborg, ska bli så sjukt mysigt!






Visst ser det underbart ut???

Sååååå roligt!



Jag har kollat på denna ca 50 gånger idag, skrattat så jag fick håll osv.. Sjuuukt roligt.. Men så nu hittade jag detta och måste nog tyvärr inse att den inte är äkta.. Kanske inte riktigt lika kul längre..

Fast iofs så är jag tveksam till om Svenska Spel skulle ha en reklam där dom svär och är taskig filmad med typ en mobilkamera?

Våran läshörna :)



Nu funkar det äntligen för mig att få över bilder från mobilen till datorn! Såhär blev det, ska göra något åt dom småtavlorna på väggen sen oxå tänkte jag, gillar dom inte riktigt, sen ska jag sätta i en svagare glömdlampa för den som sitter i nu gör mig helt blind!

Inget mer The Voice Tv :(

Alltid när jag är hemma har jag igång The Voice på tvn, dom spelar bästa musiken! Men idag när det va dags för lite städning så står det något om att dom slutat sända den kanalen.. Så nu är hela min dag förstörd!!!

Aja, det är kanske små problem!

Annars händer inte mycket idag, ska faktiskt bara va hemma och ta det lugnt, storhandlade igår, så jävla skönt att ha det gjort!!

Idag ska jag boka hotell och tåg till göteborg nästa helg! Ska bli så jäkla mysigt, bara jag och Micke på ferdagen, sen på lördagen, shopping med mamma, sen kommer Sofie och Leo, å på kvällen blir det Betnér på Storan!!

RSS 2.0