1000 apor! Det är fan genialiskt!

Innan när man inte hade något att slösurfa på blev det att man gick in och snokade rundor på facebook, och långt innan det även lunar och liknande! Sen ballade ju alla ställen ur, blev skitråkiga och helt ointressanta.

Men sen dök 1000 apor upp.
Så jävla genialiskt.
Genomtänkt humor alltså.
Folk som inte fattar den humorn är lätt dumma i huvet.

Jag skrattar ihjäl mig när jag är där inne. Det roligaste är att kolla klipp. Även bloggarna är ganska roliga.

För er som missat, kolla Stekarskolan eller Katrin flyttar in..

Även listan med youtube klipp är ball, samlar dom roligaste klippen och man har garanterat några skratt att vänta!

Hemma igen!

Nu har man varit hos frisören, nästan 4 timmar tog det, gjorde massvis med blonda slingor i mitt nästintill svarta hår, sen la hon i en ljus toning för att snygga till det lite extra, har även klippt av en rejäl bit!
Blev riiiiktigt nöjd faktiskt, ska tillbaka om en månad för mer slingor och förhoppningsvis ska det bli ännu blondare då!

Efter det blev det en fika på espresso house med Vevve, Dessi och Angelica.. Han med en tur upp i Dessis nya lya oxå, bara kollade lite å hälsde på hos hennes pappa å så!

Nu ska jag gå å värma middag, blir rester från igår, köttfärslimpa å klyftpotatis!


Ikväll ska jag försöka hitta på något roligt med min hund, e lite svalare idag så förhoppnigsvis orkar han leka ordentligt!


Dagens låt!

Jay Sean - Ride it!


Hopplös..

Min sambo är helt hopplös. I flera veckor har han spelat CS, jag har vaknat varenda natt av hans jävla drömmar om krig å slagsmål å allt vad man nu gör när man spelar cs.. Skönt tänkte jag, nu har vi en PS3 så nu kommer detta sluta... Döm om min förvåning  när jag inatt vaknar utav en jävla spark på benet... Frågar vafan han sysslar med och får till svar att han krockade...

Aja....

Va å shoppade nya fläktar igår till våran sjukt varma lägenhet... Blev sånna höga som snurrar, med fjärrkontroll till.. najs som fan å få lite fläktande här inne! Köpte även ett nytt spel igår, Burnout Paradise tror jag det hette, faktiskt ganska roligt!

Nu ska jag gå och sminka mig och göra mig iordning inför det viktiga besöket hos frisören.. Ska bli så jääääkla ball detta!!

Ha en underbar dag :)

Puss

Imorgon :)

Då jäklar blir man blond igen!
Fan vad härligt det känns, har verkligen inte trivts med detta mörka!

Kvart över tio är det dags....Bara att hoppas att allt inte ramlar av :D




Kaffedrink by Poshan!

Jag har hittat på ett eget recept på en riiiktigt god svalkande kaffedrink!
Kanon för oss som dricker kaffe men tycker det är jobbigt i denna värmen..

Ta 3 dl kall mjölk och häll upp i en burk.
Häll i ca 3 matskedar med cappuchinopulver.
Blanda sist i en matsked med vanilla extrakt från Espresso House.
Sen är det bara att skaka!!!



Ingridienser


Fäääärdigt :)





PS3 ÄGARE!!



Ett sånt här va vi å köpte igår!
Sjukt kul å ha, även om min hand inte pallar spela några längre stunder...
Men Micke gråter inte för det :D

Saw maraton :D

Ja de blev de verkligen igår. Såg, 2, 3 och 4! Inte alls lika bra som ettan men klart sevärda!

Helgen har mestadels tillbringats i Lund, i fredags va det grillnign och lite god dricka med Vevve, Dessi, Micke och Wina :)
Stack upp till Robban senare på kvällen, träffade Linda, Sandra och Andreas där :) Treeevligt

I går solade jag å micke på dagen, bara tog det lugnt å skönt! Sen ringde pappa å skulle till helsingborg så då bjöd vi ner han på middag, givetvis grillning! Han stack vid 23 så det va efter det vi började kolla Saw, å det blev lite sent inatt!!!

hinner inte skriva mer nu, dags att göra sig klar!

Ha en skön dag i solen :)

Latte med Vevve :)


Nu har Vevve precis kört hem, såhär fin Latte gjorde jag idag :D Givetvis VanillaLatte! hehe

Ikväll blir det grillning och några öl, kan livet bli bättre?

Blondinbella..

Okej.
Blondinbella har blivit utsatt för något.
Jätte hemskt.
Jag menar verkligen det, ingen tjej ska behöva utsättas för sånna saker osv. Änsålänge är vi överrens jag och Blondinbella.
Blondinbella orkar inte blogga pga det som hänt, hon säger inte vad det är, ger vinkar om väldtäckt osv. Alla spekulerar.

Sen väntar vi.

Och väntar.
Och väntar.
Och sen väntar vi lite till.

SEN har pappablondinbella lyckats sälja dotterns story för mest pengar till aftonbladet. Så där kan vi nu läsa om när Blondinbella gråter ut.

Så jävla genomtänkt alltihopa. Fan att jag inte kom på det först!

Vet inte vem som är smartast, men jag tror faktiskt det är Pappablondinbella, han verkar va en riktig smartis den!

Torsdag :)

Veckorna flyger iväg känns det som, och idag tycks sommaren ha kommit för att stanna!!

Gårdagen spenderades på Obs till att börja med, Jag och Linda tog en lunch på Espresso House, sen gick vi en runda i alla affärerna typ.. Kan ju lätt säga att The Phone House på Burlöv Center är den sämsta jävla pissaffären som finns, personalen där finns inga ord för att beskriva. Totalt inkompetenta människor. Att köpa min mobil där är det sämsta jag gjort, och kommer aldrig att hända igen! Mötte upp Angelica och Abbe för en fika till..hehe, Dessi kom oxå förbi en snabbis och tog en kaffe! Sen stack jag och Linda bort och träffade Micke och Robban som slitit en hel dag på jobb :D

Lite senare på kvällen stack vi ut till Lund, grillade lite! Blev spearribs, coleslaw, bröd och grillade tomater och champinjoner! Riktigt trevligt, jag, Micke, Robban, Stickan och Linda va det som stack dit! Mycket trevligt :D Skönt för Bamse och Lazy att få springa av sig ordentligt oxå!

Idag har vi inga speciella planer, ska till Abbe på kalas sen, så det blir nog ut och shoppa en present innan dess :)

Ha en skön dag i värmen!

Puss

Dagens låt!


Grattis Abbe!!!!!!



Idag fyller världens sötaste Abbe 1 år!!
Stort Grattis från oss här hemma :D

Espresso house :)

Ja dit ska snart jag och Linda för att snacka lite och ta en fika!
Våran vanliga tradition på hennes lediga dagar hehe..

Igår va jag, vevve och micke på obs, bokade tid för att fixa mitt hår, nästa onsdag! Ska bli så jääääkla najs :D Fyfan vad jag längtar, å vilken supertrevlig frisör jag kommer att få :)
Sen gick vi inom dressman för att kolla deras rea, slutade med 3 t-shirtar me olika tryck, en piké, 2 långärmade stickade tröjjor och en kortärmad skjorta, allt detta för under 500 kr, det är helt sjukt alltså! Bara tröjjorn hade kostat över 600 om det inte va rea! Så nu jäklar är micke snygg ett tag till :D

På kvällen va vi ute i Bjärred, satt å pratade, blev bjudna på smörgåtårta och vanlig tårta så det va inte dåligt :D

Ajjjj

Har sjukt ont i min hand idag, fattar inte varför för jag tar ju det försiktigt med den! Måste varit det där armlåset Micke gav mig igår. Idag är det min tur, han vet inte vilken revanch som väntar.. höhö

Tack vare handen har jag inte kännt mig speciellt inspirerad att ta tag i mitt liv, vilket resulterat i att jag fortfarande inte kammat håret eller fått på mig anständiga kläder.. Men det glr mig inte så mycket, jag är ju trots allt sjukskriven, då får man lov!

Dagens stora nyhet är dock att jag ska bli blond, trivs inte med detta mörka, tycker själv inte att det passar mig och bara man drar på sig en svart tröjja så skriker folk typ emo efter mig.. Nä, back to the blond!
Ska ner på Burlöv Center nu och snacka med en frisör där som ville titta på mitt hår, har bestämt mig för att börja gå till en riktig frisör nu istället, bättre om man inte blir nöjd, plus att det blir lika billigt att fixa det där nu när jag ska bli blond!
Tänkte hinna med en liten shoppingrunda där nere oxå med min kära sambo, han hade faktiskt inget emot det för ovantlighetens skull!

Ikväll ska vi ut till bjärrde och gratta svärfar i efterskott eftersom dom va på semester när han fyllde, ananrs händer nog inget speciellt idag!



Vad säger ni flickor, lite goda drinkar på fredag??


Heeej!

Då va det måndag igen, eller snart tisdag rättare sagt!
Helgen över igen, men snart kommer det en ny!

I lördags blev det filmtittande för hela slanten, jag å micke hyrde 5 olika filmer, såg två av dom då. Den ena hette Barnet, en fransk film om en kille som säljer sitt barn, va ganska skeptisk när den började och jag insåg att den va fransk.. Men faktiskt va det en ganska bra film, bättre än jag trodde! Efter det så fick micke bestämma, då blev det SAW, här va jag ännu mer skeptisk kan jag säg. Hatar skräckfilmer. är rädd för blod, monster och mörker :D Men tro det eller ej.. Jag gillade SAW, så nu har vi bestämt v ska se dom andra 3, kanke redan nu i veckan!

Söndagen ägnades åt lite shopping på nova, drog med Angelica dit oxå, sen åkte vi och lagad mat tillsammans, Flygande Jakob som blev riiiktigt god, Henrik dök oxå upp efter en solig(?!??!) dag på golfbanan ;)

Idag har det varit fullt upp, va och fikade med Vevve å Dessi på espresso house, alltid lika najs! Sen skulle jag till doktorn och hämta nytt läkarintyg, hoppas jag får en tid snart hos min handkirurg för nu är jag trött på att va hemma, jag vill jobba å tjäna lite pengar!!!!!!! Efter det stack vi in till malmö för att fixa nytt pass, fick ta om bilderna flera gånger, sen vadle hon givetvis den värsta av dom allihopa, mina ögon ser ut som jag tagit så mycket E att jag knappt vet vad jag heter :D
Men men... Kan väl alltid roa någon :D

Planeringen inför festen börjar få riktigt bra form nu, kanske inte har skrivit det men när Micke fyller 25 ska vi ha stoooor fest, ska bli så jävla roligt alltså!

Ikväll har vi kollat film igen, blev Die Hard 4.0, riiiiktigt cool film alltså! Nu känner man verkligen hur jävla roligt det är att ha ordentlig hemmabio å fin tv! Första skotten i filmen så flög denna fröken 2 meter upp ur soffan, trodde fanimej det va skottlosning i vardagsrummet :D Micke tyckte det va hyfsat roligt, å jag hoppades att han inte hade sett mig.. Men riktigt bra film iaf, rekomenderas! Kan ni tänka er, jag gillar numera både action och skräck, inte bara rosa kärleksfilmer eller amerikanska komedier :D

Lördag :)

Vaknade hyfsat tidigt idag, Micke gick å handlade bullar medans jag lagade lite frukost!
Sen har vi bara chillat hela förmiddagen, skönt som fan att bara va hemma å ta det lugnt ibland, något vi gör alldeles för sällan faktiskt!

Idag vet jag inte vad som händer, inget festande iaf, utan hyfsat lugnt hade jag tänkt mig! Är sugen på att börja träna med Bamse igen, pratade med veterinären häromdaagen och hyfsat lugnt tränande börjar bli ok! Inget stress och stirr och en massa busande, men absolut lite lydnad och så! Ska ta tag i klickande igen, för klicker är något av det bästa jag provat på när det gäller hundträning!!

Kanske skriver lite mer senare för nu ska vi göra oss iordning!

Pussshaaaaj

Fin gård :)

Micke visade mig precis http://sydsvenskan.se/skane/burlov/article345944.ece
Är i vårat hus detta, jätteroligt att ha fått så fint på gården och att ingen förstör!
Stor eloge till dom inblandade!!
Tänkte att jag kommenterar detta här så kanske dom eller framför allt HON som ska ta åt sig äran får se att man uppskattar det!

Det enda som stör mig är att folk med hundar låter dom gå och pissa inne på gården, vi har själva hund men skulle aldrig låta han kissa på gården!

MVH Emelie på 3 :an ;)

Fredag :)

Äntligen igen, såå skönt!
Denna helgen är inte speciellt planerad faktiskt, får se med tanke på väder och vind vad som händer!

Gårdagen va trevlig, först fixade jag mina naglar hos Linda, lika snygga som alltid!
Se stack jag å Vevve hem till hennes pappa i flyinge, därifrån bar det av ut till sjöbo marknad!
Vilket ställe, första gången för mig!! E ju inte infödd skåning ;)

Idag tänkte jag ge mig på sovrummet å balkongen! Sen har jag fixat det mesta!

Va har ni för planer i helgen då??

Ha en härlig dag :)

Nagelfix :D

Det är min enda plan idag faktiskt, ska va hos Linda halv 5, Vevvebabooooo ska nog hänga med mig :D

Kunde inte somna igår vilket resulterade i att jag vaknade lite efter 12 idag, är inte alls likt mig, men det ger mig faktiskt lite ångest!!

Snart helg igen, ska bli riktigt najs faktiskt!!

Har inte alls något vettigt att skriva idag faktiskt, men jag har en liten söt bild på Lucas å visa iaf!



Tagen igårkväll på mitt lilla troll :)

Utlandsresa..

hehe idag blev det en helt oplanerad tur till danmark med Dessi och Vevve, fick för oss att åka över å handla lite så det gjorde vi! Det sjukaste av allt är att vi lyckas bli stannade i tullen.. Som ställer 1000 frågor och kollar igenom bilen... :D
Det händer bara oss :)

Blev inte så mycket shopping för min del, åker ju snart till tyskland! Dom andra två shoppade däremot en del :)
Han med frulle i lund, en runda på obs, lunch på donken å ändå va jag hemma typ lite efter 1! Det kallar jag effektivt..

Ikväll vet jag inte vad som händer, den som lever får se :D

Bloggdesign :)

Man kanske skulle försökt få tag i någon snäll människa som har lust att hjälpa till med det?? hehe

Eftersom min blogg fått världens lyft det senaste så vill jag ju ha den fin oxå!!

Någon som e sugen?

Lite fler bilder från danmark :)

Fast nu är det Angelica som e fotografen :)

Det blåååååser


Angelica i cabben


Bröderna D försöker se intresserade ut


Henrik Jag och Micke i parken inne på Carlsberg

Blogg.se

Ibland blir jag så jävla trött på blogg.se att jag funderar på att skita i alltihop, ofta när jag publicerar inlägg funkar det inte, saker försvinner osv. Har varit i kontakt med dom men ingenting händer... Jag blir gaaalen.. Idag har dom plockat bort nästan alla mina besökare.. Jävligt irriterande!

Lite bilder :)


På väg upp till Carlsberg


Lite speciella märken på dom elefanterna..


Lite flaskor från museét :)


Tror det va lite mer äm 13 000 flaskor där.


Häst på Carlsberg


Angelica, Jag och Henke i stallet


Första rundan


Hehe


Henrik r'äknar ölflak :D






Oj oj oj

Över 100 besökare redan och dagen är inte slut än ;)

Det blev en bloggsemester :)

Ja förra veckan änades åt semester, med det så råkade det även bli en semester från datorn och bloggen. Ganska skönt faktiskt!

Förra fredagen va det fest hemma hos Dessi, mycket trevligt, dagen efter fick vi dock tillbringa på sjukhust i Lund, Dessi lyclades ramla ner från ders häck..2 GÅNGER DESSUTOM. Båda fötterna fick stryk i detta dramat, men ingenting som inte löser sig med kryckor och vila :)
Jag lyckades endast dra på mig ett rejält skrapsår på benet, ännu mer ont i min hand, och en blånäsa som micke ordnade dagen efter!
Lördagen och söndagen tillbringades i Lund med grillat och goda vänner!

På måndag va det kontroll av min hand, det går framåt men inte riktigt på rätt håll, minst en operation till är vad dom tror just nu iaf, fick även gjort en liten mini operation under besöket, tråden plockades ut ur min hand, trodde bara det va en liten liten bit som va kvar men när den väl va ute visade sig den vara 12-13mm så det är inte konstigt  att den har gjort ont och irriterat!

Efter läkarbesöket fick vi för oss att åka upp till falkenberg/varberg och hälsa på familjen.. Hem å packa å sen bar det iväg.. Skönt med impulser ibland! När vi kommit en bit på vägen så öppnar sig himmeln och det blir ett jävla oväder.. Oska och regn utan dess like, gick i 60 på motorvägen typ.. Va faktiskt ganska läskigt! På kvällen blev det grillning inomhus tack vare vädret, med mamma, kusin Anton, Sofie och Leo!

På tisdagen hade vi planerat in ett besök på ullared för att handla lite till festen, tyvärr va inte vi dom enda som ville åka dit när det regnar en hel semester.. men vi fick handlat det vi skulle och sen körde vi hem igen! Tog en annan väg och visade micke massor med mysiga ställen på den halländska landsbyggden! På kvällen va det grillning hemma hos pappa med Sofie och Leo, massor med god mat som pappsen fixade, skönt att va ute på landet några timmar oxå!!

På onsdagen va det full rulle, fika hos mormor och sen ut på stan och luncha med henne och mamma. eftermiddagen gick åt till en massa annat, roliga men än så länge hemliga saker ;) På kvällen blev det en snabbis hem till Mia å tog en cigg å sa hej bara, skönt att inte komma hem för sent faktiskt!

Tennisvecka denna veckan oxå, blev en tur genom Båstad för att spana in folket och bilarna ;) Ganska kul att se!

Något ritktigt roligt som hände denna dagen va att Leo fick sitt körkort!!!!! Stort grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så nu kan han och syster komma hit å hälsa på lite oftare ;)

På torsdagen och fredagen tog vi det mest lugnt, va och hämtade en ny soffa i fredags, en hörsnoffa.. Begagnad och lite sliten men dom gamla va helt trasiga så det va skönt att få det fixat, bara något att ha så länge iaf!

Torsdagkvällen ägnades åt grillning med Dessi och Robban, fredagen spenderades med Henrik och Angelica.. Satt och kollade gamla bilder på våra sambos, fick reda på både det ena och det andra ;) hehe

I lördags fick vi helt plötsligt ångest för att våran semester började ta slut så vi bestämde oss för att åka över till Köpenhamn och gå på Zoo, allt efter Mickes önskemål!! Henrik och Angelica va oxå sugna på att kolla lite djur så vi hämtade upp dom och gled med cabben över till danmark, kan dock inte rekomendera att köra nercabbat över öresundsbron när dom varnar för vindkänsliga fordon..hehe..

När vi kom över till Köpenhamn började det dock regna och åska ganska kraftigt.. Så vi bestämde oss för att gå och käka innan vi gick in på zoo och hoppades på bättre väder.. Blev ett ställe med indisk mat, riktigt gott faktiskt!! När vi kom ut därifrån va vädret lite bättre men tiden hade börjat springa iväg, därför bestämde vi oss för att sticka ut till Carlsbergs fabrik istället och kolla in allt där! 50 kr kostade det, då fick man dessutom 2 öl för dom pengarna.. Jag å Henrik blev väll inte direkt ledsn för att Micke körde och Angelica inte dricker öl, blev ju mer till oss då ;) Tror vi slog nytt rekord, avverkade hela museumet på en kvart ungefär.. Allt för att hinna innan dom stängde baren!

När dom sen körde ut oss från baren där så stack vi till Christiania och gick en runda, tyvärr blev det inte någon jätterunda pga mig, jag va superkissig efter att ha hällt i mig massa öl på kort tid och toaletterna på christiania va inte riktigt va jag klarade av.. haha.. Men vi han se både det ena och det andra! Riktigt mysigt där inne faktiskt, har ni inte varit där så åk dit någon gång!

På kvällen blev det lite fest här hemma, bröderna drack Gin och tonic, en flaska gin och en flaska tonic gick det åt, så här va det inga mesiga groggar iaf..Så den 8:e när vi åker till tyskland är det min och Angelicas tur :D hehe

Gårdagen va seg, städade undan lite här hemma efter festen sen blev det en pizza och bara chilla hela dagen!!!

Uppdaterar med bilder senare :) om ni orkat läsa ända hit..hehe

1 dag kvar :D

Ska micke jobba innan han går på en veckas semseter, det är enda veckan vi har planerat iår, men det finns anledningar till det ;) Snart kanske ni får veta oxå :D hihi

Idag har Vevve å Dessi varit här, vi har bara chillat å kollat tv typ.

Nu ska jag börja göra mig iordning, där blir det grillning med lite goda vänner :)

Hoppas ni har en härlig dag i värmen :)

Puss

Nannedax!

Ja det är det verkligen, har avrit duktig idag och städat här hemma! Medans Dessi låg i soffan och tittade på ;)
Sen när jag duschade så dammsög hon faktiskt hela lägenheten!

Sen kom Vevve upp, blev vanillalatte å lite skitsnack, vi hade ju räknat med Girls Olny eftersom micke skulle jobba mega sent idag men helt plötsligt dök han upp å fick va med istället :D

Min blogg har verkligen fått ett riktigt lyft när det gäller besökare och det är så jäkla roligt att skriva då, särskilt när man får så många kommentarer oxå :)

Har glömt att berätta en sak, i tisdags när micke kom hem från jobb sa hade Bamse fått ett brev, på framsidan stog det hans namn och adress och på baksidan KRYA PÅ DIG! Micke kände inte igen handstile men när jag kom hem så såg jag direkt att det va från min söta moder.. I brevet låg där en pipleksak :D Mycket uppskattat av den unge herren här i huset, dock inte rikitigt lika uppskattat av oss med 2 ben.. men det är han faktiskt värd nu min lilla sjukling!!

Nu ska jag hoppa i sängen å krama om min sambo!


Dessi, Vevve och Jag i vintras :D

Tankkort!

Vad har ni för tankkort?
Varför har ni just det, rabatter osv?

Själv har jag ett Shell kort med ganska bra rabatt men jag är så fruktansvärt trött på deras krångel med fakturor, kundtjänst osv. så igår bad jag dom att ta bort mitt konto..

Har nu ringt runt till alla dom stora, preem, okq8 och statoil, ingen kan erbjuda ens hälften i rabatt men jag antar att det får vara värt det.

Vi tankar mellan 4000-5000 liter V-power eller BF98 om året så det är ju trots allt en del pengar det handlar om..

2½ dag kvar!

Innan mitt hjärta har en veckas semester, det ska bli skönt som fan faktiskt!!
Kanske blir orust nästa helg, vi får se hur det är med Bamse!

Idag hade jag ergentligen massa planer men jag funderar på att bara stanna hemma och städa istället, behöver verkligen göra det!!

Tove bloggade om året sommarplåga, den låten som rullat hetast här hemma den senaste tiden och som jag tippar på är givetvis Bag In Da Box ;)


Godmorgon!

Ett snabbt inlägg idag oxå, va ute halva natten men trevligt va det!

Idag blir det en massa småärenden som ska fixas med Dessi..

Hansa kompaniet nästa!!

Ha en fin dag :)

Kram

RSS 2.0