Det blev en bloggsemester :)

Ja förra veckan änades åt semester, med det så råkade det även bli en semester från datorn och bloggen. Ganska skönt faktiskt!

Förra fredagen va det fest hemma hos Dessi, mycket trevligt, dagen efter fick vi dock tillbringa på sjukhust i Lund, Dessi lyclades ramla ner från ders häck..2 GÅNGER DESSUTOM. Båda fötterna fick stryk i detta dramat, men ingenting som inte löser sig med kryckor och vila :)
Jag lyckades endast dra på mig ett rejält skrapsår på benet, ännu mer ont i min hand, och en blånäsa som micke ordnade dagen efter!
Lördagen och söndagen tillbringades i Lund med grillat och goda vänner!

På måndag va det kontroll av min hand, det går framåt men inte riktigt på rätt håll, minst en operation till är vad dom tror just nu iaf, fick även gjort en liten mini operation under besöket, tråden plockades ut ur min hand, trodde bara det va en liten liten bit som va kvar men när den väl va ute visade sig den vara 12-13mm så det är inte konstigt  att den har gjort ont och irriterat!

Efter läkarbesöket fick vi för oss att åka upp till falkenberg/varberg och hälsa på familjen.. Hem å packa å sen bar det iväg.. Skönt med impulser ibland! När vi kommit en bit på vägen så öppnar sig himmeln och det blir ett jävla oväder.. Oska och regn utan dess like, gick i 60 på motorvägen typ.. Va faktiskt ganska läskigt! På kvällen blev det grillning inomhus tack vare vädret, med mamma, kusin Anton, Sofie och Leo!

På tisdagen hade vi planerat in ett besök på ullared för att handla lite till festen, tyvärr va inte vi dom enda som ville åka dit när det regnar en hel semester.. men vi fick handlat det vi skulle och sen körde vi hem igen! Tog en annan väg och visade micke massor med mysiga ställen på den halländska landsbyggden! På kvällen va det grillning hemma hos pappa med Sofie och Leo, massor med god mat som pappsen fixade, skönt att va ute på landet några timmar oxå!!

På onsdagen va det full rulle, fika hos mormor och sen ut på stan och luncha med henne och mamma. eftermiddagen gick åt till en massa annat, roliga men än så länge hemliga saker ;) På kvällen blev det en snabbis hem till Mia å tog en cigg å sa hej bara, skönt att inte komma hem för sent faktiskt!

Tennisvecka denna veckan oxå, blev en tur genom Båstad för att spana in folket och bilarna ;) Ganska kul att se!

Något ritktigt roligt som hände denna dagen va att Leo fick sitt körkort!!!!! Stort grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så nu kan han och syster komma hit å hälsa på lite oftare ;)

På torsdagen och fredagen tog vi det mest lugnt, va och hämtade en ny soffa i fredags, en hörsnoffa.. Begagnad och lite sliten men dom gamla va helt trasiga så det va skönt att få det fixat, bara något att ha så länge iaf!

Torsdagkvällen ägnades åt grillning med Dessi och Robban, fredagen spenderades med Henrik och Angelica.. Satt och kollade gamla bilder på våra sambos, fick reda på både det ena och det andra ;) hehe

I lördags fick vi helt plötsligt ångest för att våran semester började ta slut så vi bestämde oss för att åka över till Köpenhamn och gå på Zoo, allt efter Mickes önskemål!! Henrik och Angelica va oxå sugna på att kolla lite djur så vi hämtade upp dom och gled med cabben över till danmark, kan dock inte rekomendera att köra nercabbat över öresundsbron när dom varnar för vindkänsliga fordon..hehe..

När vi kom över till Köpenhamn började det dock regna och åska ganska kraftigt.. Så vi bestämde oss för att gå och käka innan vi gick in på zoo och hoppades på bättre väder.. Blev ett ställe med indisk mat, riktigt gott faktiskt!! När vi kom ut därifrån va vädret lite bättre men tiden hade börjat springa iväg, därför bestämde vi oss för att sticka ut till Carlsbergs fabrik istället och kolla in allt där! 50 kr kostade det, då fick man dessutom 2 öl för dom pengarna.. Jag å Henrik blev väll inte direkt ledsn för att Micke körde och Angelica inte dricker öl, blev ju mer till oss då ;) Tror vi slog nytt rekord, avverkade hela museumet på en kvart ungefär.. Allt för att hinna innan dom stängde baren!

När dom sen körde ut oss från baren där så stack vi till Christiania och gick en runda, tyvärr blev det inte någon jätterunda pga mig, jag va superkissig efter att ha hällt i mig massa öl på kort tid och toaletterna på christiania va inte riktigt va jag klarade av.. haha.. Men vi han se både det ena och det andra! Riktigt mysigt där inne faktiskt, har ni inte varit där så åk dit någon gång!

På kvällen blev det lite fest här hemma, bröderna drack Gin och tonic, en flaska gin och en flaska tonic gick det åt, så här va det inga mesiga groggar iaf..Så den 8:e när vi åker till tyskland är det min och Angelicas tur :D hehe

Gårdagen va seg, städade undan lite här hemma efter festen sen blev det en pizza och bara chilla hela dagen!!!

Uppdaterar med bilder senare :) om ni orkat läsa ända hit..hehe

Kommentarer
Postat av: emelie

Hej, just nu på min blogg har jag att du kan ställa frågor om skönhet till min mamma som verkligen är jätteduktig på sådant hon har läst massa böcker och för henne är det ett stort intresse. Du kan fråga om finnar, fet hud, torr hud, vilka färger du passar bäst i, hur du gör för at få finare hår. YOU NAME IT. Läs mer på min blogg och berätta gärna för andra!

2008-07-14 @ 15:12:02
URL: http://emeliemalmquist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha å ni mygla ju till er fler öl osså....men det var trevligt iaf....tack för trevlig dag : )

2008-07-14 @ 17:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0