Sleden!

Idag är man lite trött i huvudet.. Kom hem runt halv 6 imorse efter ett 30någonting kalas, kan va 37, 34 eller 31, vi vet inte riktigt för födelsedagsbarnet hade många olika förslag!

Kvällen va kanon, god mat och trevligt sällskap och riktigt goda drinkar!! Även en sydsvenskan finns inblandat i det hela :D

Ställde klockan på 12 för att inte sova bort hela dagen.. Men min kära pappa lyckades ringa och väcka mig redan vid 11 så många timmar sömn blev det inte inatt!

Vädret kanon och bakfyllan började sakta smyga sig på, så vi bestämde oss för att göra något vettigt.. Hör och häpna.. EMELIE OCH MIKAEL TOG BUSSEN IN TILL STAN!  Under våra 6 år tillsammans va detta första gången vi åkte kollektivt i Sverige, men det är ju skitsmidigt så det borde man faktiskt göra oftare! Väl i stan mötte vi upp Henke å Angelica, tog först en juice på någpn nyöppnad juicebar! Sen gick vi en runda i lite olika affärer, köpte iiiiingenting! Sen avslutades det hela med middag på Subway!

Sen va Angelica snäll nog att köra ut oss till Stävie för att hämta Bumsinen! Han hade haft trevligt på pensionatet precis som vanligt.. Även lyckats tugga sönder sitt koppel!

När vi kom hem så kom Wina och Stickan hit, och jag bakade kakor till Henrik för det hade han önskat! Det blev typ 100 st :D

Imorgon ska vi på utflykt hela dagen! Ska bli myyyysigt!!


Hoppas ni haft en skön lördag!!

Puss

Kommentarer
Postat av: Angelica F

Ja du det var en händelserik kväll och natt.....mycket roligare i efterhand på vissa händelser haha.....men mycket roligt och trevligt!

2008-09-29 @ 12:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0