Tid för datorn :)

Ja det har gått nästan en vecka sen sist! Dom senaste dagarna kan man samanfatta med två ord "FULLT UPP", i tisdags hade vi lite kalas här hemma, folk hela dagen men roligt va det :) I onsdags handlade vi all mat till festen.. Torsdagen ägnades åt frisören, lämnade Bamse på pensionatet där han skulle få tillbringa helgen :) Hann med en tur till Danmark oxå för att hämta Henke, kvällen spenderades vi hemma hos dom, käkade lite och bara umgicks!

Sen i fredags började allvaret, på förmiddagen handlade vi allt det sista inför festen, tack Vevve för hjälpen :)
Hämtade upp Angelica och sen va det dags att börja laga mat.. Ja dhit vad vi skalade potatis och hade oss... Jag , Angelica och Rosita som djur vill jag lova!!!! Lite senare kom ett helt gäng med kompisar ut för att bygga tält, tror inte vi va klara förrän vid 22-tiden.. Sen blev det en hambrugare på max inann det va dags å nanna!

Lördagen startade tidigt, ballonger skulle blåsas, allt skulle dukas och plockas fram, ljud osv skulle fixas.. Plus att all mat skulle lagas färdigt! Stack hem en timme på eftermiddagen för att göra oss iordning, pappa, Mia, Sofie och Leo hade hunnit dyka upp så vi va ju ett par stycken som skulle in i dushen här :D

Klockan 18 började allt blir klart och gästerna började dyka upp! Blev bål och lite olika krustader och snacks till välkomst mingel :D Mycket trevligt ;)

Sen va det dags att duka fram maten, vilken verkade vara väldigt uppskattad! Alla va glada, solen sken och stämmningen va på topp!!!

Sen blev det presentöppning, fyfan vad grejjer han fick alltså! Helt otroligt vad mycket fina grejjer, utav oss i familjen fick han ett halsband och armband som han har velat ha jättelänge..Och det va inte mindre än Winas, vilket räddade hela kvällen! Sen fick han bland annat en vinge till bilen, sodastreamer, en mega boda nova skål, biljetter för att se Magnus Bettnér i göteborg, guitar hero med 2 gitarrer, timecrises pistol till ps3:an, presentkort på både game och cervera, och champagne glas.. Sen massor med fina blommor :D

Efter presentöppning va det dags för kaffe och tårta, och vilken tårta alltså! Jag ljuger inte om jag säger att den va 1 meter lång! Riktigt coolt!!

Sen va det dags för kvällens höjdpunkt :D GROGGBORDET! Allt va så jävla perfekt, en riktigt underbar kväll, men det är han verkligen värd min älskling! Tyvärr tvingades han att avsluta den redan vid 2 på natten.. Dom sista tappra gav sig av hemmåt när klockan började närma sig 5 på morgonen...

Så jäkla roligt va det alltså, och jag vill särskilt tacka alla som har hjälpt till för att fixa detta!!! En fest för 35 personer va nog lite mer jobb än vi kunde ana...hehe.. Speciellt tack till Rosita och Angelica som stället upp dygnet runt dom senaste dagarna!!!!

Det här lär vi göra om!!!!

Har tyvärr inte så mycket bilder på min kamera, bara en massa filmer, men jag hoppas det ramlar in lite bilder här i veckan ;D Särskilt från Mia som va våran proffsfotograf under kvällen :D












Kommentarer
Postat av: Tovzzan

2008-09-02 @ 06:08:42
URL: http://tovzzan.bloggspace.se/
Postat av: Tovzzan

Så kul :) Maten ser verkligen god ut ! Mums

2008-09-02 @ 06:09:19
URL: http://tovzzan.bloggspace.se/
Postat av: Angelica F

Tack själv det var bara kul att få vara med och hjälpa till....kanske fundera mer på det där med catering.... :) :) :)

2008-09-02 @ 11:23:06
Postat av: Mattias Lindblad

mmm... vad gott det ser ut! Ge mig?! ;)

2008-09-05 @ 11:13:44
URL: http://mattiaslindblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0