Helgen lider mot sitt slut!

Bara några timmar kvar innan helgen är slut, men det gör faktiskt ingenting. Har haft en kanonhelg och bara gjort vad vi kännt för!

I fredags lagad vi lite god mat  å sen blev det film, Lars And The Real Girl.
Lars and the Real Girl är varmhjärtad komedi med Oscarsnominerade Ryan Gosling i huvudrollen som en älskvärd introvert. Lars är en mkt blyg man som tar med sin drömtjej, Bianca, hem till familjen. Problemet är bara att hon är en uppblåsbar docka…

Faktiskt ganska bra film om än lite annorlunda.

I lördags blev det lite shopping å lunch/frukost på saluhallen.
Sen hem till svärfäräldrarna där det blev kaffe och hallonpaj!
På kvällen va vi inne i stan och träffade Rebecka och Andreas, mycket trevlig.. På vägen hem stannade vi till och hyrde oss några filmer, det blev Patrik 1,5.
RIKTIGT rolig film, den kan vi rekomendera.

Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5 år", men något går fel i byråkratin och en annan Patrik hamnar hos dem. Den Patrik som kommer är istället tonåring, homofob och med ett kriminellt förflutet.


Idag sov vi ganska länge, sen begav vi oss ut till Rögle Dammar för fiske, helt värdelöst men skönt att va ute i några timmar.. Nu har vi precis tänt grillen och tänkte njuta av dom sista helg timmarna!

Mycket bättre än såhär kan nog inte en helt ledig och oplanerad helg bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0